Victoria op 5 augustus.

Door Sabine & Jeroen Canada 2009 - A long time ago

Hallo Allemaal,

Wij zijn goed aangekomen en reeds in Victoria. We hebben de USA achter ons gelaten.
Onze heenvlucht was super lang. Eerst naar Cincinnati 9 uur vliegen en daarna nog eens 4 en ahlf uur naar Seattle. Seattle was erg gaaf. We hadden snel de route naar het hotel gevonden en we
zaten daar vlak onder de SPACE NEEDLE! We hebben eerst maar eens rustig aan gedaan en zijn vrij snel naar bed gegaan. De eerste dag konden we daarom makkelijk en vroeg op en de stad in.
Na een Frans ontbijtje hebben we eerst een beetje rondgewandeld en daarna zijn we naar Pike Place Market gegaan. 's Middags zijn we in de Space Needle omhoog gegaan. Erg mooi uitzicht op downtown Seattle. We zijn daarna naar het hoogste gebouw van Seattle gegaan en hebben op de 73ste verdieping de andere kant op gekeken. Dan zag je dus de Space Needle weer. Na een paar biertjes en wat eten op de Market zijn we 's avonds nog eens voor de nachtelijk view van Seattle de Space Needle
omhoog gegaan.
Helaas was vandaag een beetje jammer dat het net niet allemaal liep zoals gehoopt. We
waren op tijd onderweg maar konden niet meer naar Olympic N.P. omdat we de boot van 17.15 om een uur al op moesten, ofwel in de rij op de parkeer gaan staan. Anders konden we niet mee. We hadden een van de laatste 4 plekken. We moesten dus lang wachten. Ook de overtocht was 90 minuten.
Daarna tijd in de file voor de douane!!! JAJA we zijn in CANADA en daarna de weg zoeken naar Hotel...
Tja na wat omwegen zijn we er dan toch gekomen.

So far so good, maar vandaag een beetje traag. Morgen gaan we er lekker tegen aan... We hebben al geboekt om op een zodiac van de Prince of Whales te gaan Whale watchen. Er zijn erg veel killer whales en de kans is dus groot.

Voor nu even genoeg als we nog tijd hebben, volgt er meer!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!