Terug thuis (29-augustus)

Door Sabine & Jeroen Canada 2009 - 29-08-2009 12:11 Hallo Allemaal,

Ja inmiddels zijn we alweer een paar dagen thuis. Beetje last van jetlag, maar verders gaat het goed. Na het weekend mag Jeroen alweer beginnen op 't werk en heeft Sabine nog een weekje de tijd om zich mentaal voor te bereiden.
We hadden de laatste dagen van de vakantie niet de gelegenheid om te mailen, maar bij deze nog even een update.
We hebben in Grand Teton een wandeling gemaakt op zoek naar MOOSE! We waren 's morgens vroeg vertrokken, want na eerst het park in te rijden vanuit Jackson, moesten we daar nog met een geinig bootje naar de overkant van het meer (ongeveer 10 minuten varen). De wandeltocht ging eerst omhoog en daarna vrij vlak door bos en natuurlijk langs water dus een beetje moerassig gebied en ja daar zitten ook muggen. Gelukkig hadden we daar spul voor bij. Het was een wandeling van toch wel 5 uur, en ook heel mooi. Het was een heen en terug wandeling over hetzelfde pad en op de terugweg hadden we ons erbij neergelegd dat de Moose niet gespot zou worden. Want dat lukt meestal 's morgens vroeg en inmiddels hadden we de lunch al op. We liepen daar niet alleen en een passerende man, zei dat een stukkie terug 3 Bull Mooses waren. Ik geloof dat ik iets harder ben gaan lopen... Jeroen hield me bijna niet bij, maar die had dan ook de rugzak. Ineens stond ik recht voor een papa Moose! Die kwam mijn kant op gelopen over het pad dus ik moest terug. Vervolgens werden nummer 2 en 3 ook gespot. Heel spannend en van heel dichtbij heb ik foto's kunnen maken en hebben we samen de gigantische dieren kunnen bewonderen. Die beesten zijn echt super groot. Je wilt ze ook niet boos tegen komen!
Dit maakte de vakantie toch wel heel bijzonder. Grote wens om eens zo'n beest in het echie te zien is in vervulling gegaan.
De dagen daarna hebben we vooral veel afstanden afgelegd. Onderweg zijn we nog naar Craters of the Moon Nat. Park geweest. Een landschap als de maan, gevormd door lava en vulkaanuitbarstingen miljoenen jaren geleden. Daar was het ook heel erg warm! (102 graden F) Bijzondere daar was dat we door een lava tunnel gelopen hebben.
De andere dagen waren minder druk en vooral relaxed genieten van zwembad, biertje, wijntje en een beetje zon!
De vliegreis terug was LANG!!!
We zijn weer terug en hebben het super naar onze zin gehad. Canada en USA vooral dan de parken die we gedaan hebben, zijn echt een aanrader!

Groetjes Sabine & Jeroen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan