Veni Vidi Vici! (16 augustus)

Door Sabine & Jeroen Canada 2009 - 17-08-2009 06:07 Hallo

We zijn in Yellowstone!!! Ja we hebben zelf de eerste stoom en rotte eieren lucht
geroken en gezien. We zijn gisteren lang onderweg geweest naar Glacier National Park,
We hebben daar de mooie route "Going to the sun Road" gereden. We hebben dus lang in de auto gezeten. Deze route was echt heel mooi en gelukkig redelijk droog. We zijn onderweg nog wat mountain goat tegengekomen. Dit was een hele aparte ervaring. erst zagen we ze van een afstand en daarna liepen ze gewoon op de weg! Die beesten zijn echt nergens bang voor!
We hebben het ook er mooi gehad in Lake Louise, ondanks de regen en ja je raadt het al ook de weg naar Banff was mooi ondanks de regen die we hier en daar hadden. We hebben vlakbiju Banff een hele mooie Canyon gevonden, namelijk Johnston Canyon, mijn ouders kunnen de foto's er nog eens naast houden, want die hebben wij toen ook gelopen. Nu was het er wel gezelli druk!
We hebben daarvoor in de morgen nog flink gehiked bij Lake Louise... De trail was iets langer dan we dachten.  We hebben in Lake Louise een goede nacht gehad. Eerst kregen we een kamer met twee single beds, maar na uitleg dat het onze honeymoon was kregen we gratis een upgrade naar een kingsize bed!!! We hebben als koning en koningin geslapen.
Vandaag zijn we na een lange reis aangekomen in Yellowstone. We zijn ook gelijk het park ingegaan om alvast wat te bekijken. We hebben de Paint Pots al gezien en jawel we kwamen, we zagen en overwonnen vandaag, want we zijn aangekomen, zagen een bizon en aten een bizon!
Het was heerlijk!
Morgen en de dagen daarna gaan we genieten van al het moois van Yellowstone!
We hebben er zin in en gaan daarna door naar Grand Teton! Met een beetje geluk kunnen we nog meer laten horen van ons!
Groetjes Sabine & Jeroen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan