Bij de Death Valley adrie en Mirjam

Door Mirjam de Jong - A long time ago

Hoi allegeare,

Ja al weer heel wat miles achter de rug. Wel vermoeiend hoor dat autorijden, kaartlezen, borden kijken en op verkeer letten tegelijk, maar we komen overal nog te plek gelukkig! Ik denk dat de Smid straks in LA het kaartlezen onder de knie heeft want ik ben het haar nu druk aan het leren. We hebben de tig slingerweggetjes van Yosemite Park en Kings Canyon nu achter ons want dan schiet het rijden met zo;n grote camper ook niet op. We zijn gister nog in het park geweest van Kings Canyon en hebben bij de big tree gestaan. Ja ff stiekum buiten het pad maar er waren nog niet veel mensen want wij waren al om half negen op pad. Dus ff snel een foto bij de tree. Ja we zijn 's morgens erg vroeg uit de veren maar dat komt omdat ik altijd zo vroeg wakker ben hier dus dan moet de Smid wel mee!!! "s Morgens ontbijtje en eitje van mij en Smid is voor de warme hap, dus goed verdeeld nietwaar.

Na door het park te zijn gereden  en bij Boyden Cave ,prachtig water,zijn we richting Visalia/Bakerfield gereden en door Sequoila National Forest gegaan waar je ook prachtige uitzichten had. We zijn een aardig end over de snelweg gegaan waar we ff door konden rijden en zijn halverwege bij een erg mooi campingpark beland. Het was inmiddels 14.15 dus hoogste tijd om te rusten dus dat hebben we gedaan. Camper gestald en languit in een relaxstoel in de stoel. Biertje, chippie wat wil je nog meer dit was nu echt vakantie! En ja dat vergeet ik, het was wel 30 graden dus bakke. Ja Smid haar billetjes zijn al lekker rood aan het worden!!! We hadden ook nog een prive zwembad voor ons dus ook nog badderen heerlijk. Lekker blote konten show!!!!!!!!!!!

Na lekker te hebben geslapen na zo'n dag zijn we weer op de snelweg gegaan en weer ons pad doorgezet. Nu op naar Death Valley, of teminste tot vlak in de buurt. We zijn door prachtige gebieden gereden ,oa Red Rock Valley, hele mooie gebergten. We zijn gestopt bij Lone Pine vlak voor de Valley want daar gaan we morgen wel heen. Het was zo warm dus we zijn weer op een heel mooi camping park beland wat nog luxer was. Heerlijk gezwommen en gebubbeld in hot stone bad. Ja wij nemen het er wel van hoor Jullie worden al jaloers zeker. Morgen dus de Death Valley in en dan richting Las Vegas dus Fieke maak je maar klaar!!!!!!!!!

We stoppen er eerts maar weer mee want ik krijg dorst en honger dus daar moet ik eerst wat aan doen. Tot horens maar weer en ja jullie allemaal nog bedankt voor de leuke reacties!!!!!!! Erg leuk om te lezen hier.

Adrie en Mirjam

Reacties

Riekie A long time ago

Hallo luitjes,
het regent hier vandaag alweer, dus jullie zullen qua kleur, leuk afsteken bij ons als jullie retour zijn. Veel plezier samen, dat lukt wel aardig zo te lezen en we blijven jullie volgen. Groetjes Jan en Riekie

catrien nota A long time ago

Hey dames,

leuk om te lezen en jaloers vooral omdat het hier weer gezellig giet!Smid goed kaart lezen hoor! anders komt het niet goed

groet Catrien

geeske A long time ago

he dames,ik ben jaloers op jullie,geweldig jim trip.en zo telezen hebben jullie de rollen mooi verdeeld.heel veel plezier en op naar de dollars in las vegas.fieke kan niet wachten hihi.

Freerkje A long time ago

Hey froulju, jullie komen vast steenrijk weer terug.Goed jullie best doen in Las Vegas.Veel plezier.Groetjes.

rients bokma A long time ago

hallo ma floder en kees niet alles vergokken meesten dromen zijn bedrog of zal de jackpot toch vallen bij ma als goed hier -1.5 goed of niet kees in een week nou heel veel pleizer

de groeten rients

Hester en Tjitske A long time ago

Hey Mirjam,

Foto's zien er goed uit!! Jullie hebben het goed naar jullie zin zo te zien. Maar niet teveel aan ons denken, wij werken wel.... Geniet er maar lekker van en we houden je in de gaten.

Groetjes Hester en Tjitske
vanuit het Antonius

Heike A long time ago

Hallo dames,

Heb net met Folkert jullie verslagen gelezen en foto's bekeken. Prachtig hoor en wat een leuk reisverslag.
Wij wensen jullie heel veel vakantieplezier en kijken uit naar de rest van jullie reis.
Groetnis ut Waldsein.
Folkert en Heike

Elly W A long time ago

Heel veel plezier in death valley, hoop dat het niet al te heet is, maar goed water voor jezelf en de auto meenemen, alles is zo aan de kook als het zo heet is!!
ik ben stinkend jaloers merk ik oohhhh, geweldige ervaringen..groet Elly W

Miranda A long time ago

Heey,
Ben weer helemaal bij gelezen (zoals je het schrijft is het net of ben je erbij) en wat een mooie foto's. Nog maar lekker genieten van al het moois.

Groetjes Miranda
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!