Boston 18 mei

Door Mirjam de Jong - A long time ago

Ja hoor om 6.00 ging ons wekkertje!! Dus snel een bakkie achter de kiezen en 6.30 stond daar ons shuttlebus al voor het hotel. Maar wat een service want het ontbijt begon pas om 7.00. Maar we kregen een ontbijttasje mee! Een donut met cheesespread, melk/ yoghurt en een banaan.Nou wat fijn maar weer. Op naar het vliegveld!

Na zo'n 15 minuten waren we er ook al en gratis ook nog wel. Wat een drukte daar op het vliegveld of moest net nu iedereen weg. Je moest zelf je ticket uitprinten, ja dat heb ik maar ff gevraagd want straks belanden we nog ergens anders nou? Toen door de douane en tassen schoenen en riemen etc alles door de scan. En ja hoor, ik wordt er weer uitgepikt. Helemaal betast natuurlijk { wel door een dame hoor } en mijn tas werd doorgezocht. En jawel, al mijn voedsel werd eruit geslingerd! Potjandorie alleen mijn banaantje had ik nog! Jammer dan, maar we vlogen wel mooi op tijd om 8.30. In de plane maar ff filmpie gekeken en om 17.00 waren we in Boston. Ja het was hier nu weer 3 uren vooruit. Taxi genomen en adres van Johannes Nota opgezocht. Nog geen 5 minuten rijden en we stonden voor de deur. Johannes was nog aan het werk in de tattoo shop maar Nathasja was thuis. Eerst ff sightseeing van haar gehad en ze wonen er prachtig bij parken en water om hun heen. Het was redelijk mooi weer maar rond die tijd koelt het al weer flink af. Om 19.30 kwam Johannes en zijn we met z'n allen een end wezen lopen. Hun hondje Ciccio ook mee, een heel schattig beessie. Ja Notaatjes met hun gaat alles hier prima hoor!!!

We zijn met hun naar het centrum gereden wat vrij dichtbij was. Zijn lekker uit eten geweest en heeft Johannes een pracht hotel voor ons opgezocht op internet. Ja bij hun is het net wat te klein om logeers te hebben. In het hotel aangekomen kregen we meteen een glaasje champagne!! Ja luxe hoor, maar zo zien de kamers er dus ook uit en er zit een zwembad en vanalles bij. Heel erg luxe dus, zo hebben we nog niet gezeten. Ja je betaald natuurlijk ook wat meer maar dan heb je ook wat. Het is nu net weekend dus de hotels zaten ook bijna allemaal vol dus wij hebben nog massel, zo midden in het centrum.

Adrie ligt nu al voor de tv en ik zit natuurlijk weer te typen haha. Morgen gaan we de stad ff bewonderen want Johannes moet morgen nog werken en gaan dan zondag met hun op pad. Ja ja en dan komt maandag: de tattoo dag!!!!

Ik ga nu ook nog ff omluimeren in het gigantische grote bed, wat zal het straks lekker slapen! Morgen meer dus tot dan.

Adrie en mirjam

Reacties

elly w A long time ago

Even weer jullie berichtje gelezen, jammer dat ze je er weer uit pikten Mirjam..je had niet teveel sigaretjes bij je? hahah..nog een hele fijne week in Boston he!!
gr Elly

geeske A long time ago

he hoi,leuk verhaal weer.smit laat je die tato echt zetten op dat ene plekje?we hebben vanmidag zitting bij mij en zullen een paar op jim drinken!heel veel plezier nog daar de laatste dagen,wat is het snel voorbij gevlogen he!doeg xxx

Elly P A long time ago

Hoi Adrie en Mirjam, leuk de verhalen te lezen, maar we hebben nog geen show gehad van de lingerie die jullie hebben meegekregen.Jullie zijn al lekker verkleurd zo te zien, dus ik zou zeggen kom op met die foto.
Veel plezier in Boston,en succes met het zetten van de tattoo, Johannes heeft wel ervaring zo te zien, Adrie doe je hem even de groeten van mijn neef Jop Hoekstra!!!
Nog fijne dagen, doei vandaag hier zonneschijn eindelijk....
Groetjes Elly en Ademar Senna en Roan.

marja jonkman A long time ago

hallo tante adrie
hoe is het met johannes en zijn vriendin en doe de groetjes maar even aan johannes van marja
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!