29 april....

Door Pierre Wendy Lot en Jep - A long time ago

Vannacht om half 2 hoorde ik dat Lot ging plassen. Ik dacht even kijken...niemand te vinden. Toen ik onder kwam lag Lot prinsheerlijk bij tante Nellie in bed. Tante Nellie kon ook niet slapen. Boven was Jep ook ondertussen wakker. Het tijdsverschil is echt even wennen. Het gevolg..om 2 uur s'nacht zaten Lot Jep tante Nellie en ik onder in de keuken thee te drinken met creackers en roomkaas...Pierrre kan altijd slapen dus..nu ook!!

Om half 4 zijn we weer gaan proberen. Lot ging goed. Jep ook maar na een uurtje was hij ook weer wakker. Nu is het Pierre's beurt. Hij gaat met Jep even in de kelder spelen.  Even later komt hij weer boven maar Lot slaapt nog lekker. Hij gaat met Jep naar de andere kamer. Op een gegeven moment wordt ik wakker..alles was stil..Lot ligt langs me te slapen. Ik heb geen idee hoe laat het is. Pierre ligt met Jep op de andere kamer ook te slapen. Onder was tante Nellie aan haar ontbijt bezig...het is 7 uur geweest. Dus de nacht is toch heel goed gegaan. Om half 8 komt de rest ook ontbijten.

 

ik ga nu even iets met lot doen. Typ straks verder hier...

Reacties

Annemie A long time ago

Hallo,.
Mooi dat ze zich zo thuis voelt daar en bij Tante Nel slaapt,..
Dat tijdsverschil dat is wat he , kan me voorstellen dat je dat in het begin even moeilijk vindt,maar dat komt wel goed hoor:)
Veel plezier en liefs
Annemie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!