Donderdag 9 mei

Door Pierre Wendy Lot en Jep - A long time ago

We rijden door de Upper Peninsula naar Mickinaw. Hier wordt de Upper en de Lower Peninsula /Michgan met elkaar verbonden met de drie na grootste brug van de wereld.  De Mackinac Bridge.

We stoppen in St. Ignace. Hier kopen we kaartjes voor de boottocht naar  Mickinac Island. Tante Nelly gaat niet mee. ze voelt zich niet lekker en wilt wat slapen. Dat kan ze dan in alle rust even doen.

Om een uur hebben we de boot. Het is een high speedboot. En dat is het ook echt. Binnen 15 min zijn we op het eiland. Het is geheel auto vrij. Hier is het of lopen, of fietsen of met paard en wagen!! Prachtige houten huizen, heel goed onderhouden. We hebben al veel slecht onderhouden huizen gezien dus dit valt wel echt op. De paarden met de koetsen zien er prachtig uit. Pierre zegt gelijk..." Hier zou pap (Grad) het geweldig hebben gevonden"

Om meer van het eiland te kunnen zien huren we fietsen. Twee met alklebij een soort fietsje erachter. Lot moet zelf mee fietsen Jep kan gewoon lekker zitten. Iedereen die we tegenkomen moet lachen..het ziet er best grappig uit. Best iets voor thuis!

Als we de boot terug hebben genomen rijden we over de Mackinaw Bridge. Dit is een tol brug.

Bij het plaatsje Indian River gaan we naar het Burt Lake State park. hioer overnachten we. Het is ook weer aan een groot meer.

We koken er spagetti spinazie met bacon. Het kampvuur is aan..Heerlijk genieten! We moeten natuurlijk nog even wat marsmellows maken. Om het vuur goed aan te houden hebben we hout nodig. Iedereen sprokkeld enthosiast mee. En  daarom is iedereen ook rijp voor de douche. Het kan op het state park dus haren wassen doen we ook maar gelijk. De douche in de camper is hier niet echt geschikt voor.

Na wat potjes Yatzee tijd voor het bed,. Het begint ook te regenen.

Reacties

Annemie A long time ago

Dat ziet er mooi uit hoor ..
En ik weet zeker dat pap dat mooi gevonden had , die foto met de paarden en de koets (of hoe heet dat daar ) zou hij echt prachtig vinden ,zeker weten...
liefs

Ivonne Heersink A long time ago

Leuk, zo met zijn allen op de fiets.

Marco, syl en levi A long time ago

Wat een leuke fotos! Det zeut der geweldig oet allemaol.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!