Woensdag 1 mei

Door Pierre Wendy Lot en Jep - A long time ago

De nacht was goed. De morgen was zeer vroeg...pfff om half 5 vanmorgen was Jep wakker. Ik heb wat melk voor hem warm gemaalt en terug het bed in. Hij heeft jet nog een uurtje volgehouden. Net voor 6 was hij dan echt wakker. Gelukkig heeft Marcel wat filmpjes op de tablet gezet dus om zes uur vanmorgen stond pippi langkous op.

Rond zeven uur gaan we naar onder. Tante Nellie is het nieuws aan het kijken. Na het ontbijt gaan we even zonnebrandcreme halen. Als we terug zijn gaat Jep naar bed, Pierre gaat het gras voor en achter maaien en ik leg me even in de hangmat in het zonnetje.....heerlijk vakantie!! 

Net voor de middag gaan we naar Libertyvile. Hier is een lambs farm. Maar het valt tegen. Er zijn wat dieren...maar deze zijn zo treurig. Het verfwerk is hard npdig. Alles is wat onderkomen. Jammer. Het wordt mede gerunt door gehandicapten. We lunchen er ook. Dit was heel erg lekker en goed. Er kwam ook even een gehandicapte man bij ons buurtem. Hij was steeds met Jep bezig. Hij vroeg hoe hij heette. Na een aantal keer Jep  te hebben gezegt...snapte hij het nog niet en bleef hij Jeff zeggen. Dus ons Jepke noemen we nu ook soms onze Jeff...

Na dat we alles daar gezien hebben rijden we nog even door naar de Out Door Wold. Echt een winkel voor  pap en Pierre zo veel vis en jacht spullen. ongelofelijk!!

 Rond zes uur zijn we terug en eten we lekker aardappelen, kipfile en spinazie. Mmmm.

Na het eten nog even buiten spelen, douchen en de kinderen naar bed.

 

Morgenmiddag gaan we naar Stacy vanalles bakken. Vrijda gaan we met de inderen down town met de bus en het treintje.

 

Tot snel allemaal xx

 

goed

Reacties

Kim A long time ago

Ha, dat is dus op tijd naar bed toe als jullie Jeffke zo vroeg wakker is. Super stoer samen met de slang van Brian op de foto. Lot de arm van Jep vasthouden, haha.

Fam. Gout A long time ago

Goedemorgen. Hier was het vannacht even feest waarschijnlijk de tandjes. Gelukkig was ik op tijd naar bed gegaan dus toch mijn uurtjes geslapen.
Om 6.45u begon Sjors te kletsen tegen me. Hij is gisteravond stiekem in mijn bed gekropen en ik in Marks' bed. Toen ik daar niet op reageerde is hij weer omgedraaid en nu 7.30h slaapt hij nog. Sam is net wakker en kijkt tv vanuit het campingbedje. "Brandweerman Sam!" Hoe toepasselijk.
Vandaag gaan we naar het spoorwegmuseum.
Veel plezier met bakken. X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!