Vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei

Door Pierre Wendy Lot en Jep - A long time ago

Als we op vrijdagmorgen wakker worden..weten we dat het de laatste dag is. Daarom begint de dag niet zo lekker.....we waren het nog niet moe bij tante Nelly..Maar we moeten terug.

Na het ontbijt gaan we alles inpakken en klaarmaken. Nog even een paar pampers bij Ari halen want ik dnek dat ik het net niet red met de hoeveelheid die ik nog heb. En aangezien Jepke zich de vorige keer ook een paar keer flink heeft onder gepoept..wil ik er zeker genoeg hebben.

Tante Nelly vraagt wat we als lunch willen hebben...Pierre zegt gelijk Pepperoni Pizza......mmmm. Daar zijn we de vakantie mee begonnen en daar sluiten we mee af!! Prima, tante Nelly gaat hem khalen bij Dino's Pizza.  We smullen flink..

Om half drie rijden we naar O'Hare airport. We nemen afscheid van tante Nelly aan de auto. Ze houd er niet van om echt afscheid te nemen dus ze piept er snel tussen uit. We missen haar nu al., Lot was ook heel verdrietig..

We leveren de bagage in, halen de tickets en door de douane. Alles verloopt soepeltjes. We  mogen al vroeg het vliegtuig in omdat we met kleine kinderen zijn..of dit een voordeel is weet ik niet,. Voor de handbagage fijn omdat je hier nu alle plaats voor hebt. Een nadeel omdat je nog langer in het vliegtuig zit. Zo gauw als we er zitten begint Jep met huilen en krijsen.. Vreselijk. Om gek van te worden. ik kreeg er zelf tranen van..sad Ik dacht zo zal het toch niet gaan...Ik ben hem een zetpilletje gaan geven  ....en na een uurtje viel hij gelukkig in slaap...Rust!!!! En hij sliep tot.......we geland zijn wat een feest!! Mensen zeiden zelf wat hebben die kindjes fijn geslapen...we hebben ze niet gehoord....dat uurtje waren ze denk ik al vergetensmiley

Terug in Nederland de bagage ophalen, met de bus terug naar het hotel de auto ophalen en naar huis.....Ook wel weer lekker.

 

Thuis staan prachtige bloemen van Mam en Pap en Kelly en Senad. Heerlijk wat mooi....

Het zit erop! We hebben een prachtige vakantie achter de rug en hebben heerlijk genoten met z'n vieren...

Dank jullie voor het volgen en de leuke reactie's!

Heel veel liefs en groetjes Pierre Wendy Jep en Lot Verhoeven

 

 

Reacties

Annemie A long time ago

Fijn hoor dat jullie het zo leuk gehad hebben,en het was ook erg mooi om hier alles een beetje te kunnen volgen:))
Maar ben wel blij dat jullie er weer zijn,. maar realiseer me dat die weken toch wel snel omgevlogen zijn,.
Jullie hebben mooie herinneringen erbij en de foto's die kan je dan ook nog vaak terugkijken ,dan ben je weer een beetje daar,ook al is het op die manier:) Fijn dat tante Nelly en de familie daar het ook zo fijn gevonden hebben ,dat maakt het toch wel af he:)) Nu misschien wat bijkomen en dit nemen ze jullie ook niet meer af moet je maar denken:))
liefs :))
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!