Maandag 6 mei

Door Pierre Wendy Lot en Jep - A long time ago

Rond half twee hebben we de camper opgehaald. Dit ging heel snel, weinig uitleg...scheelt dat we weten hoe het werkt. Hij is echt groot en splinternieuw! We zijn de eerste die er mee gaan trekken. Heel gaaf! Om half drie zijn we terug bij tante Nelly. Jep gaat nog even lekker slapen, wij doen alles in de camper.

Om 16.15 uur klaar voor vertrek. Op naar Richard Bong State Park in Wisconsin. We rijden binnendoor. Er is veel verkeer dus vreselijk druk overal. Om 18.30 uur komen we aan bij het park. Het is een groot natuurpark met veel vogels en plassen. Het duurd een tijd voor we de camping hebben gevonden..het park is behoorlijk groot.

We moeten nog eten, ik heb wat tomaat en paprika gesneden en broodjes met knak...niet veel bijzonders maar prima. Het  toetje is bananen/ aardbeien joghurt.

 

We rommelen buiten nog wat. Om acht uur gaat Jep slapen. We willen gaan afwassen maar geen warm water. Pierre kan niet vinden wat het is. we bellen de 24 uurs service. Na lang knommelen en alle lade eruit te moeten halen en de hulp lang aan de telefoon te hebben gehad blijkt dat ergens achter onbder het aanrecht achter de lades..tegen de muur leidingen zitten die ze niet open hebben gezet!!!! Tja wat wil je met een splinter nieuwe camper!

Om 22.00 uur gaan we slapen...

Reacties

Annemie A long time ago

Weer een avontuur, zo krijg je de dagen zeker wel door en zal het voor je gevoel sneller gaan dan je misschien verwacht:) Maar ik vind het prachtig dat jullie het zo leuk hebben:)
Groetjes uit Ysselsteyn:)
xo
liefs
Annemie

Marco, syl,en levi. A long time ago

Wauw! Wat eine moeije camper. Wat fijn um te laeze det ge het zoe fijn hebt. Geniet nog masr lekker! Grvoet baolder.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!