Eindelijk weer internet!

Door Danny Grote Ganseij - A long time ago

Hoi!!

Eerst nog even een foto bij de HorseShoe bend. Dit was vlak bij Page. Erg mooi!

De tweede dag in Page hebben wij de Antelope Canyon tour gelopen! Wat is dat ontzettend gaaf. Eerst werd je met de jeep naar de Canyon gebracht. Dit was al een hele leuke ervaring. We reden een heel eind over een onverharde weg. Na 20 minuten kwam je bij de Canyon aan. Wat een lichteffecten krijg je in deze Canyon. Echt de moeite waard. We hadden deze tour al in Nederland geboekt. Dit bleek ook nodig te zijn, want de hele week zat de tour al vol.

Na de tour zijn we doorgereden naar Monument Valley. Nouja echt doorrijden??? Het zat ons niet echt mee. Een uur voor Monument Valley kregen we een lekke band.

Na heel wat telefoontjes en twee uur verder, bleek dat wij nog zes uur moesten wachten voordat er iemand ons kon komen helpen… Nouja gelukkig waren wij erg onder de indruk van de mooie tour dus we hadden ons erbij neergelegd. Na 15 minuten kwam er heel toevallig iemand uit het dorpje verderop langs en had gezien dat wij een lekke band hadden. Hij wou ons voor 15 dollar helpen… Wij helemaal blij, zo blij dat we hem nog 10 dollar extra fooi gegeven hadden;). Een uur later zaten we weer op de weg. Gelukkig want we wouden de volgende ochtend graag de zonsopgang in Monument Valley zien. Zoals de verhalen op internet al voorspeld hadden, was dit echt een must om te zien.

Verder zijn we niet lang in Monument Valley gebleven. De Jeeptours waren erg duur en daar hadden we niet echt veel zin in. Onderweg naar Arches hebben we mooie attracties gezien, zoals de Mexican Hat en Hole in the Rock. De eerste dag in Arches hebben we niet veel gedaan. De tweede dag hebben we veel gewandeld. We hebben heel veel Arches (natuurlijke bruggen) gezien. De ene nog mooier dan de andere!

Om vier uur ’s middags hebben we de Fiery Furnacy tour gelopen. Wat gaaf! Je komt op plekken waar je normaal gesproken nooit komt. Hier waren geen normale paden, dus je moest soms even lenig zijn.

Om zeven uur was de tour afgelopen, dus tijd voor een lekker biertje en wijntje. ’s Avonds begon het aardig te onweren. Zelfs het onweer in Amerika is mooi. We hebben nog heel lang buiten gezeten om foto’s te maken.

Vandaag zijn we van Arches naar Glenwood springs gereden. Lekker een relax dagje. We hebben heerlijk in een hot spring gezwommen. Wat warm is dat zeg! Lekker lezen aan het water en verder chillen. Nu lekker in de ochtendzon met onze goedbekeken blog bezig. Bedankt voor jullie reacties, leuk! Zometeen naar de Rocky Mountains… We kunnen niet wachten!

Ps 1. Niet alle foto's hebben wij in de tekst geplakt, kijk links bij fotoalbum voor meer foto's!

Ps 2. Vermoedelijk hebben we op de volgende camping geen internet, dus jullie moeten het voorlopig hiermee doen...

Reacties

Marinus en Gerda A long time ago

Hoi Danny en Evelien

Wat leuke foto"s hadden jullie.Jammer weer van de
camper.Dit is weer een
mooi verhaal.Veel plezier
verder.

Groetjes uit het warme
Raalte

sharon A long time ago

Hee evelien en danny!

Wat een ontzettend mooie reis! Prachtige Foto's:) Heel veel plezier nog samen!

Hendri en Sylvia A long time ago

Fantastische foto's in fotoalbum. Van het ene bijzondere gebied naar het andere. Super reis kinderen. En nu op naar de Rocky Mountains! Goeie reis, veel plezier, veel genieten en tot volgende keer.

Erna A long time ago

Dat ziet er mooi en leuk uit.We lezen jullie blog graag en kunnen zo ook een beetje meegenieten. Helaas wel wat pech met de camper, maar dat zal vanaf nu vast goed gaan.
Nog veel plezier en tot de volgende keer.


Kees & Marijke A long time ago

Geweldige foto's/geweldige reis. En die lekke band... nou ja zeg... prachtig opgelost toch!? Heel veel plezier verder.
Liefs, Kees en Marijke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!