we hebben weer wifi

Door Fam van der Deure - 13-07-2014 06:55

Nu al weer een paar dagen met onze camper on the road.Wat lijkt het al lang geleden dat we hier begonnen. De eerste dag stond nog in het teken van de wedstrijd. De camper amper opgehaald, een tom/tom over genomen van een terugkerend stel bij de verhuurder. Daar hebben we nu al veel plezier van. Ook om de wedstrijd te kunnen zien die natuurlijk te spannend was, te lang duurde en teleurstellend eindigde.In een mega groot restaurant met wel 5 heel grote tv schermen onder het genot van een sandwiche, piza en verschillende refills lemonades. Het was meteen ook de laatste die we gezien hebben. Vandaag (zaterdag) net gehoord hoe het allemaal is afgelopen. De afgelopen dagen zijn we door het eerste park gekomen Yosemite. Omdat het weekend is waren de campings in het park allemaal al vol. Achteraf niet verkeerd want we hebben daardoor een primitief alternatief gevonden nett buiten het park. Geen electriciteit, maar wel een prachtig stil plekje tussen de hoge bomen met een aardige buurman die van alles vertelde over de omgeving en s'avonds op zijn gitaar wat liedjes speelde voor zijn tentje. De afstanden zijn op zich niet groot maar door de hoogteverschillen en de kronkelwegen neemt het allemaal wel wat extra tijd. Maar we zijn op vakantie en willen nu geen haast hebben. Het blijft elke keer wel  een afweging doorgaan volgens schema en heel heleboel links laten liggen of gewoon wat langer blijven waar het mooi en aangenaam toeven is. En dat met z'n vieren waar we verschillende ideeen hebben over wat belangrijk en leuk is. Het heeft ons nu gebracht totaan een mooi RVcamperplek even voorbij Monolake. De rest van de fam. zit aan het kampvuur waar allerlei vragen van belangstellende medekampeerders worden beantwoord. Goed voor de Englisch conversation in practice. We hebben het goed: de omgeving is overweldigend: groot, schoon, extreem, lekker warm, onwerkelijk...Er zijn is anders dan erover lezen of horen. Zo zijn we vandaag gestopt bij een meer zo helder en fris. Omgeven door hoge bergen waar we even lekker in konden afkoelen. Naatuurlijk de highlights van het park bezocht. Duizelingwekkende waterval na een klim waar ik letterlijk wat duizelig van werd. Toch blij er te zijn geweest. Morgen op weg naar Las Vegas.

Reacties

Christie 13-07-2014 13:20 {{button-22785}}

Heerlijk jullie verhaal te lezen. Herken veel in jullie belevenissen!! Het overweldigend van de natuur, je er zo nietig en klein bij voelen. Ik geniet op afstand mee! Op naar Las Vegas..... Dat is op een andere manier weer overweldigend.
Goed reis familie!
Groetjes,

Christie.

Nina 13-07-2014 14:11 {{button-22787}}

Klink goed allemaal!!
Enjoy!
Dikke knuffel

Els van de Pavert 14-07-2014 11:17 {{button-22840}}

heerlijk om te lezen

Jannie 14-07-2014 13:16 {{button-22843}}

In gedachten reis ik met jullie mee, zie weer de prachtige natuur en de giga bomen. Het Monolake met zijn verstilde plaatjes, de wijdse vlaktes, de Joshuatrees, adembenemend! Ben benieuwd wat jullie van Las Vegas vinden!

Bep 14-07-2014 20:58 {{button-22877}}

Nicolet, wat beschrijf je het mooi, wat zal je dat veel tijd kosten? Maar wel leuk voor de thuisblijvers.Groetjes uit Ugchelen......geen mooie meren, maar wel groen!

Ingrid Nauta 17-07-2014 11:21 {{button-23045}}

En wij zitten op een heerlijk en idyllisch terrasje aan een strandje, op Lesbos. Precies zoals je je voorstelt van een Grieks restaurantje aan het water. Heerlijk! Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan