Death Valley

Door Willem en Jenny Weerd - A long time ago

Zijn inmiddels in Las Vegas aangekomen nadat wij Death Valley hebben overleefd, 41 graden Celcius. Vertrokken uit Three Rivers moesten wij weer door Sequoia park om naar Death Valley te komen. Weer een weg door de bergen met veel haarspeldbochten, klimmen en dalen. Uiteindelijk via Kernville, waar we een flinke pitstop hebben gemaakt, het park verlaten en toen op weg naar Death Valley. De bedoeling was tegen 5 uur een camping te pakken doch wij kwamen geen camping tegen. Nadat wij Death Valley al een stukje waren ingereden kwamen gelukkig toch een RV-park tegen, het was toen al ongeveer half acht en wij waren er beiden al een beetje zat van. Plek zat en een erg mooi rustig plekje met een prachtig uitzicht. De volgende dag vroeg op en rijden door de erg indrukwekkende vallei. Wat een verschillende vormen kan de natuur hebben en hoe mooi kan het zijn. Midden tussen alle rotspartijen ineens een duinlandschap. Enorme droge en dorre landschappen waar ook nog leven is. Vlakbij het informatiecentrum van Death Valley is namelijk nog een reservaat waar de oorspronkelijke Shoshone indianen leven en wonen. Wij hebben op een zoutvlakte gelopen die 85 meter onder zeeniveau ligt, heel apart. Gelukkig was het in Death Valley niet druk dus konden alles mooi bekijken. Heb ook nog een foto van een eenzame prairiehond of coyote, ben niet zo op de hoogte van die diersoorten, kunnen maken. Vervolgens zijn wij het park weer uitgereden en waren wij omstreeks 5 uur in Las Vegas, temperatuur 32 graden, wat een verschil, erg druk en lawaaierig. Heb ook nog een foto geplaatst van een beer die in Yosemite park aan het eten zoeken was. Groeten van Willem en Jenny dia trouwens alle reacties erg waarderen.

Reacties

Kees en Willy A long time ago

Zo te zien een geweldige belevenis die jullie lang zal blijven heugen. Wel raar dat een gebied waar eigenlijk niets is toch heel mooi kan zijn.
Wel een decadente camper. Wij dachten dat het al een hele grote camper was, maar nu kun je hem ook nog groter maken. Las Vegas zal vast ook een belevenis zijn, maar dan wel heel anders. Jullie zullen vast en zeker een gokje wagen. Groetjes.

veronique A long time ago

Pfff lekker warm zeg jeetje maar ach dan zie je ook wat
Ziet er geweldig uit lekker genieten van zon mooie belevenis
Xxx vero en de rest
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!