Conclusie, SF is fantastic!

Door Arthur Smetsers - A long time ago

Dinsdag 8 september

Met de hoponhopoff naar Unionsquare. Bij Macy's, een soort Bijenkorf, een t-shirt voor Ellen gekocht. Daarna in een lunch/espressobar een lekkere cappucino genuttigd. Geïnformeerd bij de kok hoe met het openbaar vervoer naar twinsets te gaan, prachtig uitzichtpunt 360gr overzicht over SF.

Rit incl overstappen zo'n 1,5 uur dus advies Ubertaxi bestellen. Zo gezegd zo gedaan, maar creditcard niet geaccepteerd dussssss gewone taxi. Schitterende uitzichten. Klein barretje of karretje met versnaperingen zou niet misstaan. Maar niks van dat en ook geen taxi terug te bekennen. Lekker van de heuvel afgelopen en onderaan een bus gepakt naar centrum. Inmiddels is het een uur of vijf. Gegeten in China town, was lekker, maar ....... zie foto.

's-Avonds met een nachttour door SF. Sfeervolle ondergaande zon achter de GoldenGate, over Bay Bridge naar Treasure Island en weer terug over de Bay Bridge. Mooie plaatjes van die kant genomen. Na krap twee uur weer in Fishermans Warf en naar huis gewandeld. Spullen in orde maken voor vertrek woensdag om 09.00 uur. Shuttlebussen van CruiseAmerica zal ons ophalen.

Reacties

Marloes A long time ago

Leuk om jullie te volgen gr marloes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!