Een dag om nooit euhhhh snel te vergeten!

Door Arthur Smetsers - A long time ago

Woensdag 9 september

Tja, dat wisten we niet, maar het zou een ongelooflijke shitdag worden. 

06.45 uur er uit, douchen, laatste spullen inpakken, ontbijten, genereuze tips uitgedeeld aan kamermeerderheid en receptioniste, genereus naar de maatstaven van een Hollander dan hoor hihi.

Shuttlebusje was keurig op tijd, zaten al vier Nederlandse dames in uut Mstreech. Beetje kunnen kletsen, want het was ruim een uur rijden naar Fremont, voor de camper ontdekten we.

Ondanks dat we EarlyBird pakket hadden, toch in de rij wachtenden aansluiten; het waren allemaal vroege vogels :-)

Na afhandeling van de paperwork buiten lekker in 't zonnetje, inmiddels boven de dertig graden. Eindelijk aan de beurt voor de afgifte, inmiddels was het 13.30 uur.

Zo klaar en op naar de supermarkt nearby.

Proviand en van alles en nog wat ingeslagen, zelfs een klein oventje $ 18,-, want we zijn dol op dingen uit de oven. Denk dat we de magnetron die in de camper zit niet gebruiken.

Okay, inladen en dan maar op weg naar Yosemite ........ dachten we. Daar dacht de camper anders over, die wilde niet starten, accu??????? Nog geen mile onderweg, je zal maar in DeathValley staan. Noodnummer gebeld, maar dat ging wel anderhalf uur duren. Wat moet je. Wachten dus. Generator aan, hamburgertje bij McDonalds, irritatie loopt op, het is zo heet. Af en toe proberen te starten, Yes, hij loopt, gauw terug naar de pick-up station voor een grote beurt 😅😉.

Snel verholpen was iets met een resetknop, monteur erbij, zitting van onze ruime woonkamer gedemonteerd, indrukken en klaar. We konden er vertrouwen in hebben de reis met deze camper te vervolgen. Voor het ongemak kregen we een compensatie van iets meer dan $ 200. Dat verzacht de pijn iets, er zijn dagen bij dat ik minder verdien.

Wij onderweg (17.00 uur) naar onze eerste bestemming bij Yosemite, Mariposa Campground. Daar wil je echt niet wezen, slechte plaatsen, super smerige toiletten en douches hebben we niet gezien, niks te beleven. Voor het eerst in de camper gedoucht, prima, maar camper stond schuin dus helpen met water naar afvoerputje sturen. Oh ja er was een ding wel in orde, er was stroom, joepiiiiiie.

Gauw slapen en deze dag vergeten, ook geen blog over schrijven, doe je niemand een plezier mee. Gelukkig hadden we in tegenstelling tot het voorschrift onze campingfee nog niet in de daarvoor bestemde brievenbus gedaan en de nodige formulieren ingevuld. We zien morgen wel.

Reacties

Hans en Orchid A long time ago

Wat jammer toch, inderdaad snel vergeten! Het kan alleen maar beter en mooier worden!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!