Nog een paar dagen Highway 1

Door Arthur Smetsers - A long time ago

Zaterdag 3 oktober

Twee dagen LA is genoeg, we gaan onderweg naar Santa Barbara. Maar eens kijken of we de outlet kunnen vinden, daar rekenen de kids toch een beetje op.

We hebben een beetje omgereden, maar was te overzien. Een supergrote outlet, schijnt de grootste te zijn. Lekker gewinkeld, wat leuke kleding gescoord, bakje koffie bij Starbucks en op naar Sunrise RV Park. Nou dat kunnen we beter omdopen tot Sunset. Echt pal naast de snelweg gelegen, een stenen muur scheidde ons van deze weg, wat een lawaai.

Na aankomst een fikse wandeling naar de kust gemaakt, het elektrieke trammetje langs de kust genomen en gelijk weer terug, want het was de laatste kans om terug te komen met de tram. Nou, wij vonden het niet echt bijzonder, maar hebben wel heerlijk gewandeld.

Na weer een lekkere maaltijd in de camper nog een kaartje gelegd en daarna door het lawaai heen slapen.

Morgen door naar Oceano.

Zondag 4 oktober

Ondanks het verkeer een redelijke nachtrust gehad. We gaan Solvang bezoeken. Nou, dat ziet er echt leuk uit, een Deense stad in Amerika, compleet met molens en schattige huisjes, leuke winkeltjes en een gezellige koffieshop. En.......... een heerlijke espresso macciato uit een kopje, eindelijk eens geen karton.

Het regende wel een beetje, maar daar zitten ze hier ook wel op te wachten, wat een droge bedoeling.

Totaal hebben we dus twee keer regen gehad, een keer bij aankomst in Zion En nu dan een paar druppels, de rest elke dag dag stralend blauwe hemel en warm, to op de dag van vandaag.

In Oceano zijn we met de camper naar het strand gereden, wat een gekkigheid zeg, geen zonnende mensen, maar auto's met dikke banden, campers, trailers, echt een strand voor de autocross liefhebbers. Je kon zelfs voor een tientje op het strand parkeren, nou, dat doen we dus niet, we zijn aan rust toe.

Op de camping nog even gezwommen en in het bubbelbad geluierd, heerlijk.

 

Reacties

Anneke A long time ago

Bubbelbad ..lekker....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!