Overal cac tussen!

Door Arthur Smetsers - A long time ago

Dinsdag 29 september

Een lange, héél lange, droge, hete weg naar Joshua Tree National Park. Beetje beangstigend, zo heet dat het was, zo recht de weg en zo weinig medeweggebruikers. Uiteindelijk in het plaatsje Twentynine Palms een camping gezocht en dat viel niet mee. Het was donker en nergens reclames langs de weg CAMPING!!!!!!!!

Na eerst zelf zoeken toch maar bij die ouwe trouwe Donald aangeklopt. Men verwees ons naar een camping met de toepasselijke naam 29 Palms Resort.

Nog wel ff zoeken, maar gevonden, alles aansluiten en pitten, we waren doodop.

Woensdag 30 september

Na een goed ontbijt onderweg naar Joshua Tree. De temperatuur is alweer aardig aan het stijgen. Het is echt een woestijn.

Een droge, dorre natuur gaan we in, maar na een aantal mijlen door de Colorado Desert met vooral struikgewassen en cactussen, komen we in de Mojave Desert. Hier vind je Joshua bomen bij de vleet. Het zo hier ook wat koeler en natter zijn, maar voor onze begrippen was het nog steeds gortdroog en bloedheet.

Wel uiteraard paar mooie plaatjes geschoten, ik zal er een paar uploaden, zodra voor ons zichtbaar op de IPad.

Na de middag vervolgen we onze tocht richting LA, Malibu Beach is onze bestemming. Dat ligt vanaf Santa Monica in noordelijk richting langs de Pacific Coast Highway 1. Verder Highway 1 te noemen.

Dat is toch een heel iets anders als de natuur die we beleefd hebben de afgelopen weken. Wat een verkeer, files, dezelfde warmte, getoeter, opletten geblazen dus. Ellen rijdt dus dat zit wel goed, die kán me toch goed rijden 😉.

Aangekomen in Malibu Beach Resort plaats toegewezen gekregen met zicht op de oceaan. Idyllisch hoor. Morgen naar Getty Center, van architect Richard Meijer. hHet stadhuis in Den Haag en het gebouw van Vesting Finance in Hilversum zijn ook aan zijn fantasie ontstaan. Wel heel benieuwd naar morgen

Reacties

Elsbeth A long time ago

Ellen is oke ole ole 😜😘👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!