In LA horen we bij de oudjes

Door Arthur Smetsers - A long time ago

 

Vrijdag 2 oktober

Venice Beach is de bestemming. In de bus kopen we een dagkaart en we zeggen tegen de chauffeur dat ik 65 ben en my wife 63, of dat nog voordeel geeft. Of ik het zlf af ik lezen van het tabletje. Tja, dan kost een dagkaart maar $2,50 per persoon. Nou, dat is voor niks toch.

Venice Beach, leuk om gezien te hebben, hoop winkeltjes en stalletjes met prullaria, restaurantjes, terrasjes en een hoop geflaneerd over de boulevard. Een espresso macciato bij Starbucks en daarna teruggewandeld naar de bus via de canals van Venice. Leuk gedaan ....... overigens géén gondola's gezien en dat is dan toch weer jammer. De mensen daar wonen wel in bijzondere huisjes, hopelijk is dat op de foto's terug te vinden.

We gaan nog even naar Beverly Hills op aanraden van onze buurman Lukas, Hollywood raadde hij ons af, "niks aan". Overigens is Lukas architect en was hier voor een opdracht van een grote klant van hem in Malibu. De hele dag aan het werk achter zijn laptop. We hebben leuk met Lukas gekletst.

In Beverly Hills prachtige winkels gezien op onder andere Rodeo Road, Beverly Drive, El Camino en Dayton Way, zoals Versace, Porsche Design, SteFano Ricci, Michael Kors en vele andere winkels met goede en vooral betaalbare waar. We waanden ons even in de Hoogstraat van Montfoort en de PC Hooft in Amsterdam.

Ook heel veel luxe dure auto,S gezien, zoals Ferrari, Lotus, Porsche, Mini Countryman, Tesla, Bently, Jaguar, BMW in de mooiste uitvoeringen, nou ja , je kent ze allemaa wel 😉.

Met tassen vol keren we terug naar onze knusse camper en van lekker een mootje zalmp eten met broodjes uit de oven en een plutje van paprika, ui, knoflook en tomaatjes.

Morgen gaan we ons klaarmaken voor vertrek naar Santa Barbara, een van de "must sees" aan de Pacific Coast. Het wordt wel de Rivièra van Amerika genoemd vanwege de gelijkenis met 'onze' mediterraanse kust. Nou, dat zulle we dan wel eens gaan bekijken en beoordelen.

Onze architect Lukas vond ook dat we naar Solvang moesten gaan en hij wist ook een grote outlet in Camarrillo. We gaan zijn adviezen opvolgen.

Reacties

Elsbeth A long time ago

Er gaat niets boven de Hoogstraat 😊 maar ik zou daar ook best een dag willen shoppen. Have fun & enjoy. Xx

Anneke A long time ago

Klinkt goed,,,lekker. Shoppen en met volle tassen
naar de camper

Nice time 😎😍🙋

Froukje en Meindert A long time ago

Jullie hebben weer een paar mooie dagen gehad.Het vliegtuig heeft straks een aanhangertje nodig,voor jullie bagage,,,,
Was wel leuk he,de Mini Countryman tussen de Lotussen,BMW"s etc.
Geniet verder weer,lieve gr.van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!