Indians took our breath!

Door Arthur Smetsers - A long time ago

Van Arches naar het land van de indianen, monument Valley. Onderweg een heerlijke espresso bij Hunt's Trading Post in Blanding. Souvenier voor de kids gekocht en een mooie armband voor Ellen. Echt een cute winkeltje en leuke eigenaars, indianen natuurlijk.

We vervolgen onze weg door de gebruikelijke fantastische landschappen en komen we om 15.15 uur aan op de RV Campground van Gouldings. Aangemeld bij de office en plaats 65 toegewezen gekregen. Ondertussen had Ellen met een paar gasten gesproken die een bustour gingen maken. De bus zou om 15.45 uur vertrekken. Snel kaartjes kopen, nog even naar de camper voor een versnapering en hop on the bus. Oh ja, de kaartjes kosten $ 70,- euhhhhhh ja, per persoon, we schrokken ons het laplazerus, maar hebben het toch gedaan. Ellen nog vragen "is dinner inclusies?" We zouden drieeneenhalfuur onderweg zijn.

Geen spijt, het was breathtaking ......... we zijn er nog sprakeloos van.

Die indianen hebben het hier goed voor elkaar, vannacht alle foto's geladen op de IPad, door de snelle WIFI, vanmorgen gewekt door een indihaan, we noemen hem kukeleklukkluk. Ontbijten en weer op reis naar het land dat zo zacht is voor onze billetjes, Page, met Antilope Valley, Horseshoe Bend en, nou ja, we zien wel, zal best goed komen.

Reacties

Elsbeth A long time ago

Jullie lopen ons eruit de 25ste met zoveel training.

Prachtig hoor om deze reis te maken en heerlijk voor ons om te genieten van jullie verhalen.

xx

Elsbeth A long time ago

En natuurlijk Hiep Hiep Hoera voor Dani!! Ook jullie van harte gefeliciteerd.

Anneke A long time ago

Geweldige reis .
En iedere keer geweldig om te lezen .

Hoera Hoera ,Dani jarig
Gefeliciteerd 🎊🎊🎉🎉🍺🍷
Lieve verjaardags Knuffel.

meindert en froukje A long time ago

Hallo avonturiers, wild kamperen, wilde nachten, indianen. Dat is zwetend wakker worden maar wel een hele ervaring.Prijzige bustocht maar zeker de moeite waard en dat is het waard. Thuis maar weer fietsen. Blijf genieten en tot het volgende verslag, wordt zeer op prijs gesteld. Lfs Froukje en Meindert. Dani proficiat, fijne dag.

Hans en Orchid A long time ago

Allereerst gefeliciteerd met Daní!
Wat een prachtige ervaringen doen jullie op! Bij ons komen alle herinneringen weer boven!
Liefs en dikke kus

Jella Zuidhof A long time ago

Hallo Globetrotters,
Het eerste wat ik s'morgens doe is een ontbijtje maken en een kopje thee.Daarna pak ik de IPad om te kijken of er weer nieuws is van de Smetsers.Ik lees elke keer met veel plezier jullie verhalen.Wat een belevenis!Nog veel plezier!

Arthur Smetsers A long time ago

Hadden wij jullie al bedankt voor de lieve reacties, ja? Nou dan bij deze nog een keer, leuk dat jullie meeleven me onze reis. We zitten nu bij McDonald voor de WIFI. Over twee uur gaan we met een heli een vlucht maken van een uur over de Grand Canyon. Spannennnnnd. Verslag later in de blog.
Lieve groetjes A&E
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!