Arches you Rock!

Door Rianne - 08-06-2016 04:00

Vandaag vroeg op pad voor een bezoek aan Arches National Park! 
We beginnen met de uitzichtpunten Park Avenue en Courthouse Towers, geen bogen, maar grote rode rotsformaties die zeker ook de moeite waard zijn!
Verder op de route ligt Balanced Rock, zoals de naam al aan geeft een grote rots die balanceerd op een andere staande rotsformatie. De rots lijkt er zo te zijn neergelegd, maar ergens in het verleden heeft dit zich zo gevormd, zo bijzonder! Even als de diverse bogen die wij bezoeken vandaag! 
We beginnen met een hike in The Windows section van het park naar de Double Arch; twee bogen samen verbonden waar je helemaal onder de bogen kunt staan!
Vervolgens zijn we doorgereden richting Delicate Arch. Het symbool van de staat Utah! Vanwege de warmte, ja ook al 's ochtends vroeg, hebben we besloten niet de hike naar de boog zelf toe te doen, maar die naar het upper viewpoint. Vanaf hier een prima beeld van de arch gekregen! 
Door naar het eindpunt van het park; Devils Garden. Hier hebben we een langere hike gedaan langs diverse bogen; Tunnel Arch, Pine Tree Arch en Landscape Arch. Drie totaal verschillende bogen om te zien! 
Op onze route terug nog een korte hike naar Skyline Arch gemaakt. 
Arches wat ben je een prachtig park en weer zo anders dan wat we de afgelopen dagen gezien hebben!
Na ons bezoek aan Arches nog even een verfrissende duik in het zwembad van het hotel en een lekkere maaltijd bij Moab Brewery.

 

Reacties

Mirjam 08-06-2016 09:37 {{button-39402}}

En? genoten van de Moabiaanse biertjes ;-)

Chantal 08-06-2016 11:03 {{button-39414}}

Super om te lezen dat jullie zo genieten!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan