On the Road to Grand Teton

Door Rianne - A couple of years ago

Na een rit van ongeveer 3 uur rijden, wel door wat minder interessant gebied, kwamen we aan bij de plaats Jackson Hole. Een bruisend stadje tussen de bergen, met veel hotels, restaurantjes, winkeltjes en een zeer compleet bezoekerscentrum. Daar ontvingen we een kaart voor Grand Teton. Na ons broodje te hebben gegeten zijn we dit park in gereden. 

Onze eerste missie was het vinden van een verlate schuur die bekend is als één van de meest gefotografeerde plaatsen in Grand Teton. Officieel mag onze Kia niet offroad, maar omdat we erg nieuwsgierig waren, hebben we dit toch gedaan. Zoals te zien is in het foto album, zeker de moeite waard! 

Hierna hebben we diverse uitzichtpunten bekeken zoals de Snake River Overview, een prachtig beeld van de rivier en de Tetons (gebergte) op de achtergrond. Bij Schwabacher Road toch weer een stukje offroad getrotseerd voor een ander geweldig plaatje van de Tetons. 

Daarna was het tijd om de mooie bergmeren van dit park te bekijken. De eerste stop was Jenny Lake, erg gaaf om te zien zo dichtbij het gebergte. Jackson Lake volgde daarna waar we heerlijk op een kiezelstrand genoten van het prachtige uitzicht op het gebergte. 

Rond 17:30 uur was het tijd om onze accommodatie op te zoeken, net buiten het park overnachten we in de Togwotee Mountain Lodge. Een mooie lodge midden in de natuur! Morgen op weg naar Yellowstone, waar we hopen op file...veroorzaakt door heeeeeeeeeeeel veel bizons!! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan