Animals

Door Rianne - A couple of years ago

Vandaag een lange rit voor de boeg, ongeveer 500 kilometer rijden. Ons was al opgevallen dat er veel roadkill op de snelweg lag, nu was het voor ons de taak deze toch wel lief ogende beestjes te ontwijken. Helaas viel na een aantal kilometer het eerste slachtoffer en hebben we ons eerste roadkill gemaakt... Gelukkig naast deze roadkill ook veel levende dieren gezien zoals herten, paarden en koeien...véél koeien! Op de Douglaspas kwam ons een kudde koeien tegemoet geleid door 2 vrouwelijke cowboys, hoe Amerikaans kan je het krijgen..! Geweldig om te zien, uiteraard vinden wij dit een voorproefje voor Yellowstone, daar hopen we overmorgen omringd te worden door bizons! 

Na deze Douglaspas zijn we naar Dinosaur National Monument gereden waar we met een shuttle bus naar de quarry (steengroeve) gereden werden. In deze steengroeve, een soort informatiecentrum, hebben we allerlei fossielen bekeken van de dinosaurussen die al miljoen jaren oud zijn. 

Vervolgens zijn we doorgereden naar Flaming Gorge Recreation Area, een mooi gebied met bossen, verschillende uitzichtpunten en een stuwmeer met grote dam. 

Na een rit van ongeveer 7 uurtjes aangekomen in Rock Springs. We zien aan de andere kant van ons hotel een supercenter van Walmart die we uiteraard niet kunnen overslaan. Voor de kenners onder ons; you know the feeling ;-) 

Reacties

Betty A couple of years ago

Wat heerlijk om te lezen hoe leuk maar ook druk jullie het hebben!
Maar doe wel voorzichtig hoor!!!
Groetjes van ons.
Hein en Betty
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan