Dag 6: Lake Mead naar de Grand Canyon 5-8-2016.

Door - 09-08-2016 03:18

Vanwege de hitte waren we allemaal keivroeg wakker. Nu zagen we de omgeving pas goed. Zo mooi en groot. We reden naar de picknickplaatsen. Heerlijk ontbeten. Je ziet er voor de rest bijna niemand. Het was natuurlijk ook hardstikke vroeg.

Daarna naar het meer gereden. Heerlijk zwemmen en afkoelen. Dat hadden we allemaal wel nodig. Daar lekker even op het strand gelegen, gespeeld, gezwommen en toen op naar de Grand Canyon.

We rijden van de staat Neveda naar Arizona. Tijdens de rit veranderde het landschap van warm, droog naar groen en wat koeler. Dat is toch wel lekker. Het was toch 5,5 uur rijden over redelijk slechte weg op sommige stukken. We kamperen hier op de Mather Campground in het Nationaal Park Grand Canyon. We hebben een hele mooie plek aan de rand van de camping. Lekker vrij. Binnen een half uur zagen we wat “Deers” lopen bij de plek. Ook vliegen er raven rond. Die zijn groot joh.

Tijd om te BBQ-en en fikkie te stoken. Marshmallows roosteren. Gezellig!! Lekker buiten zitten, dachten we. De hamburgers ligger erop. Begint het ineens te regenen. Al het vlees ervan af gehaald en binnen afgebakken. Zo jammer. Maar ja. Het koelde lekker af ’s avonds. Wat zullen we slapen……

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan