Yosemeti National Park

Door Sylvana - 24-09-2016 02:46

Vanuit San Francisco zijn we naar Yosemeti National Park vertrokken. Tegen het einde van de middag zagen we dan opeens de enorme kliffen, met het zonnetje erop, wat prachtig! Onze camping is een bos vol met picknicktafels en barbecues en ligt midden tussen de hoge rotsmuren. Het dal is uitgesleten door gletsjers in de ijstijd, wat we ons voorstellen terwijl we rondkijken. We zijn een met de natuur. Het wordt al donker, dus de barbecue gaat snel aan. Van de lieve campingburen krijgen we wat hout waardoor er een heerlijke smaak aan ons vlees komt. We kijken langs de hoge dennenbomen naar boven en zien ongelooflijk veel sterren en kunnen zelfs sterrenstelsels zien. Om ons heen gaan steeds meer lichtjes uit, en ook wij besluiten dan naar binnen te gaan voordat er een beer voor onze neus staat. We moeten namelijk al ons eten en alles waar geur aan zit (douchespullen) in een metalen locker stoppen, zodat de beren de camper met rust laten. Toch wel spannend. 

De volgende ochtend zitten we aan buiten aan de koffie als we opeens een hele familie hert zien wandelen! We brengen de dag door in het park, met de camper, met vele stops voor foto's, en wandelend. We zien de bekende waterval van de film earth, helaas is het in deze tijd van het jaar compleet opgedroogd, maar nog steeds indrukwekkend. We willen zeker weer een keer terug wanneer het water naar beneden stort. We wanen ons in een Lord of the rings landschap tussen de immense rotsblokken. En wat ruikt het er heerlijk en wat een schone lucht, we kunnen er niet genoeg van krijgen. 

Reacties

Carla 24-09-2016 16:49 {{button-42985}}

Leuk om te lezen

Irene 26-09-2016 17:09 {{button-43030}}

Genieten😘 Wauw wat zou ik dit ook eens willen zien als ik het zo lees.

Wijnand 27-09-2016 12:50 {{button-43056}}

Dat ruikt toch net ff wat anders dan rotjeknor 😜

Juul 02-10-2016 22:50 {{button-43156}}

Jee ik kon alsmaar niet bij de reisverhalen, en nu eindelijk wel wat fantastisch om al jullie avonturen te lezen, wat een geweldige reis!!! Die komt op je harde schijf en verlaat je vast nooit meer!! Zo leuk!! En ik geniet - wel een beetje later- maar toch...geniet ik mee!! XXX
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan