25 juni 2017 Kootenay NP

Door Berbstra - 26-06-2017 06:19

Vandaag om 10.00 kanoën van Invermere naar Radium hot springs, zo'n 14 km. Keurig afgezet met door bedrijf met dubbel kanoe. Daarna peddelen tot we een ons wogen. Extreem warm weer dus dat was van harte welkom. Veel ingesmeerd en koelen met de voeten in het water. Volgens het bedrijf veel strandjes onderweg om even op te stranden. Helaas waren de strandjes allemaal van slik en erg vies. Dus vieze voeten, vieze kanoe en niet meer schoon te krijgen.

Na 4 uren peddelen kwamen we bij de plek waar we weer werden opgepikt. Stapt dirk daar in een scherpe steen dus een snee in zijn voet. Gelukkig verbandtrommeltje bij me en kan Dirk zijn voet dichtplakken.

Op de camping maar ff weken in een sopje en daarna met betadine dichtplakken. Zal wel meevallen.

S'avonds uit eten ik Der Salzburg in het dorp met overheerlijke schnitzels uit Oostenrijk. Daarna nog even geprobeerd om Grizzly's te spotten maar helaas. Kennelijk veel te warm in het dal. Zitten hoger waar het koeler is vermoeden wij.

Wel de bighornsheep gezien en twee whitetaledeer. Verder morgenvroeg op pad en weer een laatste poging doen om Grizzly's te spotten gezien we het hele park door moeten naar de andere kant, naar Canmore.

tot morgen

Reacties

Je vreemde broer 26-06-2017 15:33 {{button-45922}}

Hopelijk komt het goed met den voet.

Ik zal m'n best doen om wat beren op jullie af te sturen...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan