27 juni 2017 Calgary - Amsterdam

Door Berbstra - 30-06-2017 06:21

Goededag,

Het laatste blog voor deze reis. Vanmorgen de wekker gezet om de laatste spullen te pakken en de camper te gaan inleveren. We waren rond 09.15 uur bij Canadream en werden daar keurig opgewacht door een medewerker. De camper werd grondig nagekeken en na mijn eigen waslijst van minpunten en reparaties door te hebben gegeven kreeg ik keurig mijn borg terug. Door een aantal ongemakken en gedoe aan de camper kreeg ik zelfs de nieuwe aangeschafte bezem retour en werden mijn meerkilometers van 27 me ook kwijtgescholden. Veel excuses van de zijde van Canadream: Hope to see you next time! Was het credo. 

Daarna werden wij opgehaald door een vriend die in Calgary woont en bezorgde ons een alleraardigst ontbijt bij hem thuis. Daarna bracht hij ons naar de luchthaven en namen wij afscheid van Canada.

We kregen een goedkope aanbieding van de KLM tijdens het inchecken (gisteren) om business class te vliegen. Doe eens gek en doe eens wat anders. We besloten dit te doen maar toen bleek al gauw dat de link naar de betalingssite van de KLM niet werkte. Mijn broer werkt bij de KLM dus heeft hij ons geholpen en de tickets voorvoorgeschoten. Dus vlogen wij terug in de businessclass. De Boeing 787 Dreamliner van de KLM bracht ons keurig op tijd naar Amsterdam. Met dank aan mijn broer!

Een hele ervaring hoor business class vliegen. We werden volgepropt met eten en drinken en gingen daarna een tukkie doen om de jetlag wat voor te zijn. Ik had ruzie met mijn stoel en kwam en pas halverwege de reis achter dat mijn stoel nog verder plat kon maar werd beblokkeerd door mijn schoenen. Lekker stom zeg. We werden weer wakker met een ontbijtje en kwamen een kwartiertje eerder aan op schiphol. Om 08.05 uur stonden wij weer op Nederlandse bodem en gingen op zoek naar onze koffers en auto. Al met al zaten we om 08.45 uur al in onze auto richting huis.

Onderweg bij de afsluitdijk even gestopt voor een kopje koffie om wakker te blijven. Tegen 11.00 uur waren wij weer thuis van onze 26 daagse camperreis door het westen van Canada. 

Koffers uitpakken, wassen etc en weer het gewone leven proberen te leven. 

Een lang dag om wakker te blijven. Dat lukt mij tot 19.00 uur en Dirk tot 21.30 uur. Heerlijk weer in eigen bed op Friese bodem.

Ik zal als ik tijd het dit reisverslag aanvullen met campings waar we geweest zijn om zo tips voor volgende reizigers te geven. Do's en don'ts.

Tot zover onze reis door Canada 2017.

Dirk en Barbara

Reacties

Marianne 30-06-2017 08:25 {{button-45992}}

Welkom thuis. Weer een mooie reis gemaakt zit voor altijd in jullie geheugen.

Je vreemde broer 04-07-2017 17:09 {{button-46054}}

Nou je laatste dagverslag pas net gelezen. Je vreemde broer wordt geeerd! (beter dan geweerd).
Heel erg bedankt voor je blog, Harstikke leuk om mee te lezen. Ik vermoed dat iemand in Canada een bezem cadeau heeft gekregen. Nou het leven weer oppakken en ondanks regendruppels vergeet je deze mooie reis nooit meer!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan