Van Logan naar Jackson

Door Marc & Alie - 03-06-2017 05:37

Logan is een leuk klein stadje en voor ons een handige tussenstop tussen Salt Lake City en Grand Teton. Naar Grand Teton  gaat het eerste deel van onze route naar Bear Lake. Dit is een heel mooi stuk door de bergen. Steeds zien we de rivier langs de weg. Het water kolkt en komt bijna tot aan de weg. Ook is hier blijkbaar heel veel sneeuw gevallen afgelopen winter. In de hogere delen zien we af en toe nog plukjes sneeuw tussen de bomen. Bear Lake was mooi om te zien, maar wat jammer dat er niet een gezellige boulevard en/of een mooi zandstrand is gemaakt. Of we hebben het gemist.... Het noordelijke deel van het meer is natuurgebied en daar zagen we lepelaars! 

Verder naar Jackson was het deels vlak met boerderijen en weilanden en ook gedeeltelijk bergachtig. Dichterbij Grand Teton wordt het weer steiler, de mooie steile besneeuwde bergtoppen zagen we al een hele tijd in de verte, maar komen nu een stuk dichterbij. Hoe dichterbij Jackson hoe drukker ook het verkeer. We hebben snel ingecheckt bij Elk Country Inn en gaan weer op pad naar de beroemde uitzichtpunten. Bij de Moulton Barn staat de zon net ongunstig voor de foto's no, maar bij het andere uitzichtpunt Schwabachers Landing zijn de foto's beter gelukt.

Ons hotel in Jackson ligt in het leuke centrum. Genoeg restaurantjes op loopafstand. We kiezen Thais en bestellen er een lekker biertje bij. Voor een biertje moeten wel even onze ID's laten zien. Hilarisch, de gezonde berglucht doet ons blijkbaar zo goed dat we er een stuk jonger uitzien laugh.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan