Vancouver

Door Marloes&DanielOnTour - 04-09-2018 02:15

Na een goede vlucht zijn we gisteren aangekomen in Vancouver. Door de lange dag wel erg moe, dus eenmaal in het hotel aangekomen niet veel meer gedaan. We zitten in het uitgaansgebied van Vancouver, dus het is er 's avonds extra gezellig. Vanochtend waren we, na een extra lange nachtrust, weer fris en fruitig. We wilden graag erop uit om Vancouver te verkennen. Het is een hele grote stad, na aanraden we de receptioniste in het hotel hebben we daarom kaartjes gekocht voor de 'hop on hop off bus'.

 

 

 

 

 

 

Dit was ideaal, omdat je in twee uur tijd een groot gedeelte van de stad ziet. Je kunt daarnaast uit- en instappen waar je wil. Onze eerste stop was het Vancouver aquarium. Hier verzorgen ze dieren (van kikkers tot zeeleeuwen) die niet meer terug het wild inkunnen en maken ze zich hard voor een plasticvrije zee, leuk om te zien! Toen zijn we doorgelopen naar een park waar allemaal 'Totem Poles' te vinden waren. Eerlijk gezegd stelde dat niet zoveel voor.

We hebben ons rondje afgemaakt en een stukje door Stanley park gewandeld. Vanaf hier hebben we de bus gepakt Granville Island daar is o.a. de Public Market.

Dit is een soort overdekte markt waar je allerlei (etens)waren kunt kopen. Voor Daniel een walhalla natuurlijk. Het was leuk er doorheen te lopen, maar ook erg druk. Hierna zijn we lekker gaan lunchen bij een visrestaurant aan de haven.

  

Om de lunch te laten zakken, zijn we nog een route langs de haven gaan lopen. Een prima wandelroute, vooral populair onder hardlopers. Inmiddels zijn we weer bij het hotel, even relaxen en dan zien we wel verder.

 

 

 

 

Morgen gaan we in ieder geval onze camper ophalen, we hebben er zin in om te beginnen aan onze route!

 

Reacties

Evelien 04-09-2018 08:08 {{button-55374}}

Ziet er goed uit zeg. Nu al zoveel gezien. Hebben jullie veel eten ingekocht op de markt? Nog speciale dingen? Veel plezier vanavond enmorgen.

Peter 04-09-2018 11:45 {{button-55377}}

Nou dat klinkt als een goed begin! Ben benieuwd hoe de camper is!
Veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan