Maandag 24 Sept

Door Paul en Jerry - A couple of years ago

Vanmorgen ( maandag ) een slow start en tegen 11 uur naar Nationaal Park Joshua Tree, dat bekend staat om zijn aparte bomen, wat een Yucca soort is en zijn ruige rotspartijen en ook dit is woestijn. Het is 40 gr. maar door de bries is het goed te doen. Even bij het visitor centre naar binnen en een cappuccino to go meenemen. We besluiten toch nog een kleine hike naar Barker dam te maken en natuurlijk geen drup water te bekennen, behalve op onze hoofden en de trip is toch weer langer dan verwacht, gelukkig genoeg verkoeling in de camper.

Er kwamen nog een jongen en meisje om water vragen. Erg dom van ze om de woestijn in te gaan zonder drinken. Rond half 6 richting uitgang want we moeten ergens propaan zien te scoren, anders doet de koelkast, vriezer en fornuis het niet.

Gewoon nergens te koop, dan morgen maar onderweg naar Las Vegas, want vanavond is de laatste avond in het wild. Nog even fikkie stoken en, denk, voor het laatst dit jaar BBQ-en. Het is weer erg helder en volle maan, daardoor zie je de vele sterren amper. Hier lijkt het wel alsof het dichter bij de aarde is en je de sterren kan plukken. Nog even bij het kampvuur genieten van de rust.

Reacties

Koos en annie A couple of years ago

Ja broer en zwager zitten de 4 weken er bijna weer op
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!