Donderdag 27 Sept

Door Paul en Jerry - A couple of years ago

Vandaag om half 6 op want we worden om 7 uur opgehaald voor een trip naar de Hooverdam, waar we een rondleiding krijgen, erg indrukwekkend om het verhaal erachter te horen. De bouw duurde 5 jaar, 69 mensen hebben het leven er bij gelaten en een stad , Boulder city, is er door ontstaan. Heel las Vegas wordt voorzien van stroom door de dam en ze hebben in 5 staten de grond ermee kunnen bewateren en ze waren ook van de overstromingen af die in het voorjaar plaats vonden door smeltwater uit de bergen, want zelfs in Nevada is een ski gebied.

Om half 12 met de bus naar Lake Mead voor een tocht op het meer met een raderboot waar we ook een lunch krijgen, maar het is weer snikheet, dus maar heel even op het dek. Om 3 uur zijn we weer in het hotel en gaan nog even naar de Titanic expositie, daar mogen we niet fotograferen. Heel raar om eigendommen van de opvarenden te zien en originele onderdelen van het schip en de trieste verhalen te lezen van de overlevenden.

‘s Avonds een hapje Italiaans eten in New York-New York en daarna naar het Mirage voor de Cirque de soleil show , The Beatles en ook hier is het weer streng verboden te fotograferen. Een groot spektakel , van alle kanten vliegen mensen door de lucht of worden ze vanuit ondergrondse ruimtes gelanceerd. Erg moe, maar voldaan terug naar Luxor en om 2uur onder de wol.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!