Salt Lake

Door Y. Legerstee - 19-09-2019 00:06

Vandaag de camper ingeleverd bij Salt lake Elmonte. De eerste ongeïnteresseerde Amerikaanse ontmoet. Heel kort en wil ons binnen 5 minuten weer buiten hebben. Wat opvalt dat het hele interieur wordt weggegooid😳Pannen nog niet gebruikt, dekens, linnengoed alle nieuwe spullen zo de goede doelen bak in! Maar of het daar gaat komen?

We hebben totaal 3150 km gereden, en de camper rijd 1 liter op 4 km. Fijn dat de benzine in Amerika  gemiddeld zo’n 80 cent de liter is. De afstand naar de stad is goed te doen met de taxi, die de dame  dan nog net voor ons gebeld heeft! Koffers gedropt bij Comfort Inn Downtown. Slechte recensies gelezen, maar kamer is erg ruim en volledig dus valt alles mee. Is een familiekamer voor 4? 

Op naar de hoogte punten van Salt Lake. Ben je op zich snel mee klaar, maar lopen toch ruim 11 km in 4 uur. Bezoek aan Temple Square, met verschillende kerken en een bezoek aan het Tabernakel. Hier staat het 1 na grootste orgel ter wereld met 11.623 orgelpijpen. Het gebouw heeft een enorme akoestiek. Om 12 uur orgel concert kort bij gewoond. Piet werd na 10 minuten al nerveus! 

Even naar Utah state Capital, lijkt erg op het witte huis. Voor een mooi uitzicht op de stad. 

Wat opvalt is dat de stad enorm schoon en strak en netjes is. Winkelcentra prachtig met fontijn en watertjes en dure zaken. Ondanks alle kerkelijke instellingen lijkt het toch wel vrij te zijn mbt sexualiteit. 

Vanavond opzoek naar lekker Restaurant, serveren niet overal alcohol maar je ziet hier toch genoeg barretjes!

 

We hebben genoten van een heerlijke vakantie!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan