Spectaculair

Door Yvonne van Sluis - 12-09-2019 05:26

Gisteren was een rare dag. Blijkbaar heb ik maandag iets verkeerds gegeten, zeer onrustig geslapen en ‘s morgens goed ziek. Tot overmaat van de ramp hadden we ook nog een relatief lange rit voor de boeg. Onderweg hebben we een paar keer gestopt bij een viewpoint maar voor de rest zijn we in één streep naar het hotel gereden. Om goed twee uur ‘s middags lag ik in bed en heb ik geslapen tot de volgende morgen zes uur. En zweten! 

Vandaag gaat het iets beter maar echt happy voel ik me niet. Toch wel een leuke dag vandaag. Het was een korte rit. Onderweg een paar viewpoints. De kustlijn is hier werkelijk spectaculair. Daarna een bezoek gebracht aan Sealions cove. De grootste zeegrot van Amerika. Je gaat met een lift naar beneden en stapt in de grot uit. Als het koud en guur weer is ligt de grot vol met zeeleeuwen. Vandaag niet, ze liggen allemaal buiten de grot op de rotsen, maar nog goed te zien. Even verderop was cape Perpetua. Daar lopen een paar trails naar de kust, onder andere naar  tide pools en Thor’s Well. Heerlijk klauteren over de rotsen en speuren naar zeesterren e.d.

onze eindbestemming was Newport. Daar hebben we een bezoek gebracht aan het Oregon coast Aquarium. Mooi opgezet aquarium. Naast vissen zijn er ook vogels te bewonderen.

Na het eten van Jaap (ik hoef nog niet, alleen droge biscuitjes en wat bouillon) hebben we een strandwandeling gemaakt, genietend van een prachtige ondergaande zon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan