Van alles en nog wat.....

Door Klaas & Nanda Knobbe - 23-05-2022 19:11

Het valt altijd tegen. Op het laatste moment moet er vaak nog van alles geregeld worden. Nanda heeft het grootste gedeelte van wat er in de koffers moet al klaarliggen. Nog even met de verzekering gebeld of alles goed geregeld is. Ook met de creditmaatschappij dat we binnenkort naar de USA gaan en daar betalingen doen. Bij een vorige reis werd onze credit kaart geblokkeerd omdat ze zagen dat die in het buitenland gebruikt was. Dat willen we niet weer. Ook alle papieren met betrekking tot corona regelen, printen en digitaal opslaan. Ook de Esta aanvraag is geregeld. Trouwens dat was weer een hele belevenis. De aanvraag was ingediend maar de betaling bleef hangen. Geprobeerd een nieuwe aanvraag in te dienen maar dat lukte niet. Later kreeg ik gelukkig een mailtje met een betalingsverzoek. Toen de betaling gedaan was kreeg ik later bericht dat de aanvraag gehonoreerd was.

Alle camping reserveringen geprint en in een map gestopt. Verder een overzichtje gemaakt van belangrijke telefoonnummers en adressen. Verder het roadbook nog een keer doorspitten. Kijken of er nog iets vergeten is en of er nog iets tussen moet. Ook nog even een lijstje maken van wat we mee moeten nemen, zoals Amerikaanse stekkers, verlengsnoer met een stekkerdoos zodat je meerdere dingen in één keer op kun laden. Extra accu’s voor fototoestel, geheugenkaartjes, zaklamp, waslijn, etc. Verder backup van de laptop, tablet, e-readers en nog wat e-boeken regelen. Dus nog genoeg te doen.

Op de valreep nog enkele reserveringen uitprinten en in mappen gedaan, om mee te nemen. E-books op de e-readers zetten. Een lijstje maken met alle contactgegevens zoals bij verlies koffer, bankpas of creditcard. Gegevens van reisverzekering en ziektekostenverzekering etc.

Het gaat nu snel en voordat we het weten zitten we aan de overkant. Nog twee nachtjes slapen.

Reacties

Ypie 23-05-2022 20:07 {{button-61927}}

Fijne reis, Stay safe.

Theun en Corrie 23-05-2022 22:51 {{button-61930}}

Hele goede reis..Hopelijk niet veel gedoe op Schiphol.

Wiebe 24-05-2022 10:55 {{button-61937}}

Tsjonge, Tsjonge. Dit lijkt wel emigreren.
Fijn te lezen dat alles gelukt is.
Een hele mooie vakantie toegewenst.
Geniet ervan.

Teatske 24-05-2022 13:39 {{button-61942}}

"Goede voorbereiding is het halve werk!" Dáár zal het bij jullie dus niet aan liggen! Hoop dat de reis allemaal een beetje voorspoedig verloopt en jullie met beide koffers arriveren. Geniet van de voorpret! :)

Tjibbe 24-05-2022 19:47 {{button-61949}}

Alles wederom tot in de puntjes geregeld!

Have Fun!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan