Dag 23: 27 september. Calgary - Toronto

Door Dirk en Paula - 28-09-2022 16:28

Voilà, de camper hebben we veilig terug ingeleverd.
We nemen een taxi naar de luchthaven. Hier moeten we nog enkele uurtjes wachten voor onze vlucht naar Toronto.
Het weer in West-Canada blijft schitterend, weeral veell zon, maar daar hebben wij nu weinig aan. Wel leuk dat we eigenlijk op 3 weken tijd overdag nooit regen hebben gehad. Da's chance hebben zeker!
Tijdens het wachten in de luchthaven hoor ik plots mijn naam 'Jaspers' maar dan in het engels 'Jespers' door de luidsprekers klinken.
Eerst hadden we niet door dat het  om mij ging.  Wij dan maar op zoek naar een infobalie.  Daar wisten ze te vertellen dat mijn valies bij de security was en dat ze de code van het slot nodig hadden, want er zat blijkbaar iets van electronica in.  Ik kon mij echt niet herinneren wat dit zou kunnen zijn.  Heb ik iets over het hoofd gezien??? Ik geef dus braafjes mijn code, maar na een uur of 2 komen ze nog eens achter de code vragen want ze krijgen de koffer met mijn code niet open. Raar!  Als ze er niet in kunnen, forceren ze het slot!
Ze verzekeren ons wel dat mijn bagage met de vlucht mee zal reizen.  Toch blijft het afwachten en ben ik er niet gerust in.
Aangekomen in Toronto begeven we ons onmiddelijk naar de bagagehal.  Ok, de mijne is er bij!  Ik ben opgelucht, maar de koffer van Dirk wil maar niet komen. We staan nog als laatste te wachten aan de band, maar niets hoor!  Oei, hier klopt iets niet. 
Wat was er nu aan de hand? 
In Calgary hebben ze onze bagagestickers verwisseld.  Het was dus Dirk zijn valies die bij de security stond, vandaar dat mijn code niet de juiste was natuurlijk.
De achtergebleven koffer zou  met de volgende vlucht toekomen. Ik blijf bij de bagageband wachten terwijl Dirk al op zoek gaat naar de autoverhuur om dit alvast te regelen. En ja hoor na een uurtje zien we de blauwe koffer van de band vallen. Opluchting!!!!
Nu kunnen we gerust de nacht doorbrengen in het Hilton Hotel in Toronto !

Foto's zal je niet vinden buiten eentje van een schoolbus.

Reacties

Gart 28-09-2022 19:42 {{button-66608}}

Wow, dat was wel vervelend, maar gelukkig is nu alles terug in orde en kunnen jullie nog genieten van uitstap naar de Niagara watervallen!

Dominique 28-09-2022 20:41 {{button-66609}}

😓, dat zal wel een klein stresske zijn geweest mazr nu terug genieten dan 😉

Marc en Claudia 28-09-2022 21:31 {{button-66610}}

Oei….oei…. “ no Panik “ maar toch wel wat stressen

Veilige vlucht naar Europa en Vlaanderen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan