DAG 3, di. 24juni- Camper ophalen.

Door Fam. Mac - A long time ago Vanochtend om 9 uur opgehaald door Cruise America en naar het RV-bedrijf gebracht. Aangemeld en via een verplichte video instructies gekregen. We kregen een spiksplinternieuwe RV mee. Een 30 ft., dus ongeveer 9 meter lang en 3 mtr. breed. Na alles gezamelijk nog eens bekeken te hebben waren we om 11 uur 'ready to roll'. 
Eerst maar naar de Wallmart om spulletjes voor in de camper uit te zoeken. Erg leuk om te doen. Van een vriendelijk, ouder Nederlands echtpaar die zelf net terugkwamen van 4 weken RV-en hadden we twee dozen met dry goods gekregen maar ook hadden ze een wokpan voor ons, glazen en boeken waarvan ze het zonde vonden om weg te gooien.
Alle boodschappen in de opslagruimte van de RV gelegd en gauw op weg gegaan naar onze eerste bestemming: Lake Mead en de Hooverdam.
16 jaar geleden waren Jeff en ik er al eens geweest maar het was toch weer net zo indrukwekkend!  Het was trouwens ook behoorlijk heet. Je zou denken dat je wel wat gewend bent als je op Aruba woont maar dit is toch wel van een andere orde. 43 graden Celsius maar liefst.
We hebben de RV aan de Arizona-zijde geparkeerd en zijn vervolgens naar de Nevada-zijde gewandeld, waar het overigens een uur tijdsverschil was met de plek waar we de camper hadden geparkeerd.
Na het bezoek aan Lake Mead en de Hooverdam richting onze camping in Kingman gereden. Mooie plek onder de bomen met aan beide zijden bloeiende Oleanderstruiken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen met de hook-up aan electriciteit, water en afvoer. Het zal inmddels 21.00 u. geweest zijn. Grotendeels de boodschappen ingeruimd en de duffelbags uitgeruimd ( er zit onvoorstelbaar veel bergruimte in zo'n camper) en rond middernacht nog even met Arden over de camping gewandeld.
De temperatuur zakte van 43 C. overdag naar 27 C.  's nachts. Besloten de airco niet te gebruiken omdat we de stilte niet wilden verbreken. Bovendien slapen we op Aruba ook bij 27 C. zonder airco. Morgen staat een rustdag op de camping gepland. Dat was het dan weer voor vandaag, folks! See ya!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.