dag 21: Glacier NP

Door familie Boer - 19-08-2008 06:29 Vandaag Glacier National Park bezocht. Schitterende natuur in de Rocky Mountains.
Weer erg genoten. Wat een prachtige omgeving weer, wat is het daar mooi wonen. Verschillende prachtige huizen gezien, en "ranches" Het is wel de omgeving van de Cowboy's, veel paarden, veel winkels met "outfitter" toebehoren zoals zadels en andere zaken.
Glacier is vooral veel bergen, veel watervallen en stromende riviertjes, en dat maakt de plaats zo idylisch.

We hebben de Road to the Sun" gereden, dwars door het park naar het hoogste punt toe, lang stijle afgronden en dieptes, maar oh zo mooi. Thijs vond het af en toe wat eng.
En weer kan ik mij niet aan de gedachten onttrekken dat ik weer eens een keer terug wil, ik kan echt niet genoeg krijgen van dit prachtige land. Ik zou hier best kunnen wonen, beetje paardrijden, beetje hiken, maar ja...ben nu eenmaal in ons kikkerlandje geboren.En ik bezie nu alles vanuit een vakantiegevoel.Prachtig, niet?
Zelf gemaakt, het lijkt wel een ansichtkaart. Je ziet een heel klein eilandje, "goose Island" er groeien zelfs een paar bomen op.

S'middags picknicken aan de rivier.Tja, kinderen zijn kinderen, geef ze water, zand, stenen, en ze hebben een hele middag pret.
Ook Norah leerde het kunstje snel van haar broer, het wordt al een echt "jongensmeisje", laat je niet bedotten door dat schattige jurkje. Een uur later zag ze eruit als een varkentje wat net in de modder gerold had.Het water was ijskoud, het is smeltwater vanuit de sneeuw in de bergen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan