Van Salt Lake City naar West Yellowstone

Door Karin en Edwin - A long time ago 2 september 2008

Vanmorgen vroeg opgestaan. Ontbeten bij het hotel. Het was wel lekker, maar niet echt bijzonder. Daarna om een uur of 8 vertrokken richting Yellowstone. Onderweg hebben we vanaf de snelweg nog een stukje van het Salt Lake gezien, dus niks gemist hier....

In Pocatello hebben we een oplader gehaald voor de batterij van mijn fototoestel. Weer een zorg minder!

Op Highway 20 kreeg ik bijna een hartverzakking. We waren aan het inhalen, toen er een steen of iets dergelijks tegen de zijruit van de auto spatte. Ik schrok me kapot!

Onderweg zijn we bij Bear World gestopt. Ze hebben daar 3 grizzly beren en 28 zwarte beren. De grizzly beren zijn afgeschermd, maar de zwarte beren lopen los in het park. Je kunt er met je auto tussendoor rijden. Omdat wij een huurauto hadden kregen we een courtesy car mee van het park. Echt service. We hebben het erg naar onze zin gehad. We hebben er wel wat van op video.

Rond kwart voor 5 kwamen we bij ons hotel, de Gray Wolf Inn & Suites. Ingechecked en lekker gaan eten. We aten bij Three Bear. Heerlijk. Daarna zijn we Yellowstone ingegaan. Bisons kwamen onze kant op toen ze aan het oversteken waren. Een stond er gewoon recht voor onze neus ons recht in de ogen te kijken! Erg indrukwekkend. Terug in het hotel even lekker gezwommen en in de hottub geweest, want we hadden het koud. Het was buiten een graad of 7!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!