Naar Orlando!

Door Karin, Erik, Tessa & Suzanne - 05-05-2009 03:16
Woensdag 29 april 2009: Vlucht naar Orlando en ophalen camper
 
Vanochtend moesten we weer vroeg op omdat we rond 7:00 uur bij het motel weg wilden rijden. Aangezien wij de enigen waren met een navigatiesysteem die deze ochtend naar het vliegveld gingen, moesten wij voorop. De huurauto’s moesten worden ingeleverd en met een shuttle bus werden we weer netjes bij de ingang van het vliegveld afgezet.
 
Inchecken ging bij ons probleemloos, anderen van het gezelschap moesten koffers gaan overpakken, anders moest er worden bijbetaald. Zij hadden de dag ervoor geshopt bij een grote kledingoutlet.
 
Bij de gates 27A en 29A scheidden onze wegen. De overige judoka’s en familieleden vlogen door naar New York en wij naar Orlando.
 
We konden op tijd boarden, maar het taxiën naar de juiste startbaan nam nogal wat tijd in beslag want het was erg druk en hij was ver weg! De vlucht duurde iets meer dan een uur en na een veilige landing konden we zonder oponthoud de koffers van de band halen en met de taxi vertrekken naar het verhuurstation van de camper.
 
Om 12:30 uur kwamen we bij aan bij Cruise America, officieel mochten we de camper (=RV) pas vanaf 13:00 uur ophalen, maar ze vonden het geen probleem dat we te vroeg waren.
Voordat we mochten rijden kregen we een instructiefilmpje (in het Nederlands!) te zien.
Daarna konden we onze kleding en overige spullen inruimen en vertrekken! Het was uiteraard weer even wennen voor Erik om in zo’n camper te rijden, maar het ging en gaat hem nog steeds goed af.
 
De eerste camping die we aandeden beloofde wat in onze campinggids; grootste zwembad in de omgeving en nog meer blablabla. Het was echt aardig zwembadje, maar meer ook niet en de camping stelde niets voor. Toch moesten we ruim 70 dollar betalen om er een nachtje te mogen staan. De meiden en Erik hebben nog even gezwommen, daarna eten en naar bed.
Het was weer een lange dag geweest!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan