Seaworld

Door Karin, Erik, Tessa & Suzanne - 05-05-2009 03:17
Donderdag 30 april 2009
 
Vanochtend tot ongeveer 8:30 uur uitgeslapen, waardoor we later op pad gingen naar Seaworld dan de bedoeling was, maar ja, nogmaals; gisteren was het weer een lange dag geweest.
 
Tom heeft ons feilloos naar Seaworld Orlando gebracht. Wat een fantastisch park!
We hebben veel dieren gezien die ook in het Aquarium in Atlanta te bezichtigen waren. Maar Seaworld heeft natuurlijk veel meer: o.a. shows met dolfijnen, walvissen, zeeleeuwen, otters en als klap op de vuurpijl: orka’s! Een dergelijke show hebben we 14 jaar geleden ook in Seaworld San Diego gezien. Het blijft heel bijzonder om te zien!
 
Seaworld heeft ook diverse attracties: “Journey to Atlantis” (waarin Tessa & Erik echt zeiknat zijn geworden), “Kraken” (een achtbaan waar je onder hangt) en “Wild Arctic” (een ‘vlucht’ met een helikopter naar het basisstation op Antarctica, met o.a. beluga’s en een ijsbeer).
 
De orkashow en de Kraken waren voor de meiden de hoogtepunten. Daar wilde vooral Tessa nog wel een dagje naar terug. Wie weet, misschien op de terugweg van Cape Canaveral. We mogen nog een dagje gratis terugkomen op de toegangskaarten.
 
Na het bezoek aan Seaworld wilden we meteen doorrijden richting Cape Canaveral (oostkust) en daar een camping opzoeken. Eigenlijk was dat niet zo’n handig idee, maar uiteindelijk vlak voor sluitingstijd van de receptie (21:00 uur) kwamen we aan. Ons plekje betaald en nog even met de RV naar McDonalds. Tsja, dat moet er toch een keer van komen als je met Tessa op vakantie bent. Het zal waarschijnlijk ook niet het laatste bezoek aan de Mac zijn deze vakantie.
 
Daarna terug naar de camping, lekker douchen en slapen.
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan