Dag 2 de reis begint

Door familie ketelaar - A long time ago De volgende ochtend zijn we, nadat we hebben ontbeten (een typisch Amerikaans ontbijt met donuts, muffins en wafels ), afgehaald met een heuse LIMO die ons Naar het verhuurbedrijf van de camper bracht, Marèl voelde zich wel een beetje een filmster.

Wow, de camper was toch wel groot, maar na even proefrijden op de parkeerplaats ging het eigenlijk best goed; maar dat ging niet op in Canada, waar we de grens nog niet over waren of de eerste betonpaal was geraakt. De schade viel gelukkig mee. Alleen de uitlaat die aan de zijkant zit was geraakt. Pff. Gelukkig maar.

Rond half 7 waren we op de camping vlakbij Vancouver. Zijn ’s avonds nog even gaan fietsen (we hadden bij boeking mountainbikes bij gehuurd) om nog wat te zien in de omgeving en de eerste valpartij van Pa en Ma waren een feit. Gevolg ma, veel blauwe plekken en schrammen en een dikke knie en pa viel in de stekels dus veel bloed door de schrammen. Maar achteraf viel het wel mee hoor. Soms denken ze nog dat ze 20 zijn! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!