Dag 6 walvisjacht

Door familie ketelaar - 16-07-2009 07:25  Vandaag is onze grote dag: we gaan op een tour walvissen kijken! Na lekker uitgeslapen te hebben en  een lekker ontbijt ( er was worst!) Vertrokken we met de fiets naar de kleine haven. Typisch Nederlands kwamen we net iets te vroeg aan, zodat we nog even konden genieten van het mooie uitzicht en de vissers die trots hun buit eetbaar aan het maken waren.

Toen de medepassagiers arriveerden, mochten we ons zelf in de grote pakken hijsen ( met reddingvesten erin verwerkt). Met de pakken aan leken we net op een stel mars mannetjes.

We hadden verschillende plekken in de boot: mitchel, Myron en marel voorin de boot, en vaders en moeders achterin bij de kapitein. We hadden warm weer en een lekker zonnetje, maar desondanks hadden we het na een klein kwartiertje al aardig koud. We hebben adelaars, walvissen, zeehonden, zeeotters, zeeleeuwen gezien en een paar hadden nog een dolfijn gespot.

Na deze onvergetelijke tocht trokken we ons terug in de camper voor een lekkere maaltijd en om de rest van de reis te plannen. De kinderen hebben het strand in de buurt van de camping nog even verkend.

 

We hebben morgen t een flinke rit voor de boeg richting vancouver, en met een lange tocht door canada is het niet zeker of er wel overal internet is. Het kan dus weer even duren voor je vans ons hoort. J

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan