dag 8 grote bruggen en mooie watervallen

Door familie ketelaar - 29-07-2009 15:42  Vandaag zijn we rond half negen vertrokken en richting Stanleypark in Vancouver gereden. De camper geparkeerd en de fietsen gepakt om een tochtje door het park te maken.  Echt super, een schitterend park en op de fiets is het toch wel beter te doen dan in de camper, het is hier echt zeer warm al een aantal dagen zo ook vandaag de 31 weer bereikt.  Fantastische uitzichten op de stad en veel natuurschoon, totempalen en een water pretparkje voor de allerkleinsten.

Vanuit stanleypark zijn we een tiental km’s verderop  noordwaarts naar de Capilanobridge gereden. Een  hangende brug waar je over kunt lopen ; is 137 m lang en zo’n 70 à 80 meter boven de grond. Beetje wiebelen dus maar wel heel erg leuk. Verder prachtig park met veel grote bomen en watervalletjes.

Van hieruit zijn we naar de volgende camping gereden  in  nairn falls. Hebben in de loop nog even één supergrote pizza voor onderweg meegenomen; altijd lekker. We hebben hier nog wat rondgelopen en nog even naar de waterval aan de andere kant van de snelweg gekeken. Tegen een uur of half tien hebben we nog iets gegeten in het restaurantje op de camping, het was echt heel erg lekker.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan