Zwemparadijs Venus 24-05-2010

Door Gerard en Elena - 24-05-2010 23:34
Hoi Allemaal Vrienden and Familie

Hier in het Caecars Palace hotel is het echt goed vertoeven heerlijk wel erg druk maar daar merk je niet zo veel van, heerlijk ontbijt genomen en vandag als rustdag voor de terug tocht lekker het zwembad bekeken en natuurlijk in al dit moois gezwommen in spa gezeten en lekker in het zonnetje om daar van te genieten.
Lekker ontspannen vandaag lekker in een restaurant gegeten nog even de laatste dollars opgemaakt in het casino ha ha ha en op na het Bellagio om de beroemde fonteinen te bewonderen erg mooi op die muziek in alle kleuren geweldig om het te bewonderen.
Rond twaalf naar de kamer gegaan en lekker slapen want morgen komt een zware dag wij vertrekken om 12,25 uur locale tijd uit Las Vegas en vliegen eerst naar Minnapolis van daaruit hebben wij een vlucht naar Amsterdam daar komen wij op 26 mei rond 11.00 uur aan.
Dit zal wel het laatste schrijven die wij hebben gemaakt om jullie allen op de hoogte te houden van onze droom(reis).
Wij kunnen alleen zeggen elke seconden,minuut,uur en dagen zijn het waard om dit te mogen meemaken.
De voorbeiding (8 maanden) de reis zelf 3,5 week met daarin 2400 mile gekrost dwars door 4 staten met vele hoogte punten die wij  hebben mogen bewonderen het was geweldig en als wij terug zijn zullen wij zeker iedereen onze belevenissen  uit gebreid vertellen met vele foto,s en filmjes die wij hier gemaakt hebben.

Wij wensen iedereen een fijne samenkomst in Nederland

Groetjes van uit een prachtig maar vermoeiend Las Vegas

Namens Elena en Gerard

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan