De reis

Door loggen - A long time ago We zijn met z'n allen rond 3.15 in de ochend uit ons warme bed gegaan om nog even de laatste zaken te regelen voor ons vertrek. En om een beetje wakker te worden. Rond half vijf zijn we in de auto gestapt en is onze reis begonnen. De autotrip naar Schiphol verliep voorspoedig en we zijn er ook ruim op tijd aangekomen. De parkeerservice stond al klaar en nam al snel de auto in ontvangst. Het inchecken ging ook snel en toen hadden we nog vier uur te doden voor het vliegtuig zou gaan vertrekken. In die tussentijd hebben we even een lekker broodje gegeten en bij wat zaakjes gekeken. 
De boarding (om 9.30) verging wat minder snel. De douane was erg streng en had met elke passagier een gesprek betreffende de bagage (wie ingepakt, onbeheerd gestaan, etc.).
De vlucht naar het JFK vliegveld in New York verliep vlekkeloos. We hebben vanuit het vliegtuig het vrijheidsbeeld, de empire statesbuilding en de skyline van NY gezien.

Vervolgens moesten we bij de douane onze vingerafdrukken van beide handen en een irisscan afnemen. Daarna hebben we onze koffer wederom opgehaald en ingeleverd voor de vlucht naar Salt Lake City. We hadden tijd genoeg voor de overstap en zijn in die tijd even naar de Burger King geweest voor een vullende maaltijd. 
Het vervolg van onze reis verliep wat minder snel. Het instappen ging erg langzaam en vervolgens kon het vliegtuig niet weg. Ze waren aan het werk op de landingsbaan, waardoor al het vliegverkeer (inkomend en uitgaand) via één landingsbaan moest verlopen. Hierbij hadden de inkomende vluchten voorrang en met zo'n 25 vertrekkende vliegtuigen voor ons liep de vertraging op tot anderhalf uur. De vlucht was ook wat minder vanwege het punt dat het een kleiner vliegtuig was en we mede hierdoor veel last hadden van turbulentie. 

Rond vier uur  's ochtends Nederlandse tijd zijn we in Salt Lake City aangekomen. We hebben de bagage opgehaald en de taxi gebeld en zijn snel naar het hotel gegaan. Bij het hotel aangekomen zijn we direct naar bed gegaan want we waren bekaf.

 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!