dinsdag 7 september 2010

Door Fam Braad en Fam Cordes - A long time ago
Dinsdag 7 september 2010
 
Vroeg op, nog even uitgebreid douchen en ontbijten, laatste spullen inpakken en om 9.15 uur vertrekken we vanaf de camping  naar camperdealer.
Deze staat helemaal aan de andere kant van Vancouver, het was druk op de weg, dan is het wel even zoeken, waar zit de camperdealer ook al weer.
Dan gebeurt het : vijf politieauto,s met zwaailichten rijden in op een auto waar een man in zit en de politieagenten komen gewapend naar buiten en houden de man in de auto aan. Al die geweren op één man gericht. Het lijkt net of je in een film  zit.
Dit gebeurt dan vlak onder je neus op de rijbaan naast je. Niet te geloven, maar toch echt gebeurd. Maar we rijden door en komen net op tijd bij de camperdealer aan, alles ingeleverd en met een taxi naar ons hotel. Inchecken, koffers naar de kamer brengen,opfrissen en met de bus naar Chinatown. Hier hebben ze allemaal leuke Chinese winkeltjes en hier hebben we heerlijk uitgebreid thee gedronken in z,n leuk chinees theehuisje. De Chinese tuin bewonderd en zijn bij de kruidenapotheek geweest.
In deze apotheek zag je verschillende soorten kruiden en zag je de Chinese apothekers  allerlei gedroogde kruiden mengen en wegen , de samenstelling werd afgestemd op de patiënt. Zeer indrukwekkend. Hierna naar het centrum van Vancouver gelopen, wat shoppen en nog een terrasje gepakt (vandaag zonnig weer). In de stad gegeten en om 21.30 uur met de bus naar ons hotel.
De heren gingen in het hotel een potje biljarten onder genot van een glaasje wijn en de dames deden gezellig mee .
Om 23.30 uur  zochten we onze kamer maar eens op.        
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!