11e dag van Oakhurst naar San Francisco vrijdag 27 augustus.

Door Arnold van K - 28-08-2010 08:03 .Hallo voor iedereen. Vandaag van Oakhurst naar San Francisco gereden (325 km). Mooie route, nog een klein stukje door de bergen bij Oakhurst, naar beneden door veel droge grasvelden, (met veel koeien die voor die STEAKS zorgen ) naar de kust van San Francisco. Van veraf was er aleen beetje mist boven San Francisco te zien, en daar aangekomen (over de lange Bay Bridge ) ongeveer het zelfde als de Westervoortse brug maar dan 10 keer zo lang) was de temperatuur het eerste wat ons opviel . Erg koud 17 graden met veel wind. Dus de laatste dagen hebben we al veel temperatuur wisselingen meegemaakt. (Death Valley 49 graden ).
Na eerst nog het liedje "If you're going to San Francisco " gezongen te hebben
(van Frans Duits .............................  ha ha Haaaa), .............hebben we gauw onze lange broek en dik vest aangedaan en we hadden het nog koud.! 
Een bijzondere stad voor zover (morgen zien we er meer van). Er zijn hier 800.000 inwoners, dus ook wel erg groot (600 km2 ). San Francisco leeft van het toerisme. Ons hotel is een beetje gedateerd maar dat heb je toch in die grote steden. We zitten met ons hotel in een buurtje met veel zwervers, vuilnisbakvreters en nog meer van die hasch en pillen en lijntjes slikkers / rokers. Dus niet te laat op straat lopen. En onze DODGE staat achter het hotel, op een afgesloten parkeerplaats met een groot hek erom heen. Zo doen ze dat hier voor $ 20 dollar per dag ) Morgen gaan we de stad verder onveilig maken, ik bedoel bekijken, en dan zal ik weer een nieuw berichtje jullie kant op sturen.
Het is nu bij ons  vrijdagavond 23.00 uur (welterusten) en voor jullie dadelijk werk ze want het is al 08.00  uur zaterdag morgen. Groetjes nu weer vanuit San Francisco. Bay.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie