Zion en omelet

Door Ab Hofman - 25-05-2012 06:01 Via de 15 North naar Hurricane in Utah. Eerste stuk weg behoorlijk druk. We zijn gaan ontbijten in klein restaurantje in Moapa. Muddy Bar & Grill. Omelet bacon and cheddar met toast en hash browns en veel koffie. Heerlijk en gezellig tentje. Druk, mensen uit de omgeving. Rijden zonder verder stoppen naar het nieuwe, fijne hotel in Hurricane zoals gezegd. We verliezen door de nieuwe tijdzone een uur. We zijn inmiddels in Utah. Inchecken en meteen naar Zion nationaal park. Erg mooi. We nemen shuttle naar eindpunt en wandelen trail langs rivier de Virgin. Wat een kleuren en vormen en veel bloemen en eekhoorns. Morgenochtend zeker nog een keer gaan en zoeken naar condors en tarantula's. Langs een cowboystadje en eten in Hurricane. De zon gaat ook vandaag weer onder.

Reacties

Inge Hofman 25-05-2012 08:49

Hoi lieve pap en mam,
eindelijk heb ik alles gelezen! In Cyprus had ik geen bereik. Geweldige verhalen en wat ben ik jaloers! Wat fijn om te lezen dat alles goed gaat. Wel grappig dat jullie het weer heel anders beleven. In Cyprus was het ook top, lekker relaxed. Een hele dikke kus Inge

Gerard Staals 25-05-2012 09:33

Met die zomerse temperaturen hier, lees je julie verhalen met een grotere herkenbaarheid. Ook al is het park Zion nog onbekend terrein. Ook de karakteristieken van de verschillende hotels volg ik nauwgezet; eventuele mogelijkheden voor ons in sep-okt. Tot je volgende blog!

Harrie 25-05-2012 10:15

Kijk Zion.
dDt is nog maar een begin van de hoeveelheid natuur.
Straks naar Brice.
Ik hoop dat jullie daar een blauwe lucht hebben.
Dan zijn de foto's vanwege alle kleuren daar, nog mooier.

Ik zie op WOL weeronline:
Weer in Brice Canyon airport:

20 (1 graad minimum) zon op vrijdag; Zaterdag onweer 9 en min 3 nachts. Zondag zon 15 en min 9 nachts.

Dus mocht je s'nachts naar buiten gaan: extra hempje aan hoor Aaltje.

Fijn te lezen dat jullie daar echt genieten.


dag

Martin 25-05-2012 15:42

Eindelijk eens tijd om te reacten. Ziet er allemaal gaaf uit en krijg zin om er ook heen te gaan. Loop je nog wel geregeld hard, AB??

Ab Hofman 25-05-2012 15:45

Gerard het is een kleurenpracht en vormen die je zullen aanspreken. Met de zonnebril op nog fascinerender, en die heb ik tot nu toe wel nodig.
En morgen in Brice beloven ze me Thunder Storms en kou dus eens kijken hoe dat is.

Lance, Claudia en Ian Logan 25-05-2012 20:34

Geniet! Neem ook een moment om het Memorial Day in te nemen in de States, het zal daarom extra druk zijn, een drie daags weekend dus. Veel vlaggen, veel trots op de gestorven Amerikanen voor de vrijheid, veel picknicks ...veel muziek. En omweer extra mooi in Bryce :) Groetjes en tot gauw!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan