voorbereiding voor de reis door Canada

Door W.M. van Merriënboer - 19-04-12 14:00

19-04-2012                                                         vacantie 12 juli 2012 - 18 juli 2012

Het plan is ontstaan, doordat Michel vorig voorjaar tegen Truus zei, "ga met Wil naar Canada".  Ik heb toen gelijk naar Herma gebeld, die in Langford (net boven Victoria) woont en gevraagd of wij konden komen. Oh, dat is hardstikke leuk en dit na 22 jaar, eindelijk. Truus en Herma  zeiden , als je hier naar toe komt, maak er dan een mooie reis ervan, stap uit in  Calgery , huur een auto en ga travellen door de Rocky Mounties. De familie allemaal ook enthousiast, dat Truus en ik die reis gaan maken.

Tioga Tours verzorgde de reis voor ons en gaf ons  ook informatie over het gebied wat we wilden bezoeken.We zijn eerst de route gaan  samenstellen,  mede met hulp uiteraard ook van Herma en Huub,  wat we wilden gaan doen werd eerst opgenomen met hun.  Eerst moesten we de datum van vertrek weten en hoelang we wilden gaan, daarna konden we alles vaststellen wat betreft logies.Herma stuurde ons een boek vol met BB adressen in BC en ook van Vancouver Island en ook via shoppen op internet hebben  we prachtige hotels en BB"s uit kunnen kiezen    Zo kwamen we tot een voor ons ongelooflijk   prachtige reis, die 5 weken gaar duren. We landen  op airport  Calgary en daar halen we de auto op en dan begint de reis.

Calgary - 2 n. - bezoek aan Drumheller,(vanwege de dinosaurissen), dan naar Banff 4 n., dan naar Jasper 2 n, dan via Mount Robson naar Clearwater 1 n. dan naar Hope 1 n. en dan naar Vancouver 3 n.(hier komt Herma naar ons toe) en  dan naar Whistler en in Pemberton 2 n. Dit zijn 15 overnachtingen.

Daarna neemt Herma ons mee  naar hun huis in Langford op het Vancouver Island net boven Victoria. Daar b;ijven we tot 17 juli  "12 en dan weer 18 juli "12 thuis. 

Wij zien er naar uit. - dit is alvast een test en een start voor de reisverslagen.

gr Truus en Wil

 

Reacties

truus 19-04-12 14:41

Leuk gedaan Wil nog een paar weekjes en het is zo ver

Wil 19-04-12 18:56

Ziet er leuk uit
Loes

Herma 19-04-12 19:01

It is getting closer!!!!
Leuk idee, om er zo'n reisverslag van te maken .De lol van voorbereiden is ook al vakantie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata