Grizzly!!!!!

Door Gerrie en Caroline Goud - 19-06-2013 07:09

Yes, we hebben een grizzly beer gezien hoor! Vanochtend vroeg opgestaan om naar de Fish Creek met de berenboardwalk te gaan.Gisteravond hadden mensen van de campground een grizzly gezien, dus hadden we hoop en waren dus vroeg op pad gegaan.Maar helaas geen beer te zien.Wat door het stadje Hyder en Stewart gelopen.       s Middags nog langs een andere rivier gelopen en daar heel veel Bald Eagles en Golden Eagles gespot. Om 17.00 uur weer richting de berenboardwalk in Hyder gegaan. Hoorde van een werkman dat er al een grizzly was gekomen en heerlijk had staan eten. Nee toch, dachten we.....maar ons geduld werd beloond. Na bijna een uur kwam er dan toch eindelijk een grizzly over de weg door de bosjes heen aangelopen naar het riviertje. Wat een beest zeg, hij ging op zijn dooie gemak gras staan eten. We bleven er naar kijken. Wat een geluk dat we dit ook hebben mogen aanschouwen! 

Reacties

Jacqueline 19-06-2013 07:40

Hé hé toch beloond voor jullie geduld! Alles gezien nu wat er rond loopt daar? Mooie foto en hij/zij is groot zat hoor om tegen te komen brrr.
Groetjes Jac

de meuzjes 19-06-2013 07:56

echt heel gaaf zeg !!!
Jammer dat je er helemaal voor naar Canada moet! maar ook wel weer fijn dat ik ze hier aan de Ritselaar toch niet tegen kom. Ik zou me geen raad weten... Geweldige foto's hoor !! wanneer gaan we scrappen Caro??

Aart 19-06-2013 08:42

Geweldig, lieve mensen, want een grizzly hoort toch wel op je lijstje thuis. Wéér een om af te strepen, alhoewel het gaat toch ook om het totaalbeeld. Wat inmiddels op jullie netvliezen staat, dat neemt niemand jullie meer af. Leef en geniet !

Tineke 19-06-2013 09:13

Zo zie je maar, geduld is een schone zaak, dat hebben jullie weer in de pocket!

Bram Jansen 19-06-2013 18:38

Super gaaf die foto's van de grizzly!
Jullie hebben nu zeker alle dieren van jullie lijstje al zeker gezien?
Groetjes Bram.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie