De koek is bijna op...

Door Gerrie en Caroline Goud - A long time ago

Donderdag : Eerst naar Hope gereden om de camper schoon te maken, nou ja de mannen dan hoor! Wij hebben terwijl ze bezig waren met schoonmaken van de buitenkant, de koffers ingepakt. Daana een wandeling gemaakt langs de houtsculpturen in Hope. Er waren hele mooie bij. Ook nog even naar de Japanse tuin geweest, inderdaad maar eventjes.....onze achtertuin is bijna 2x zo groot....dus daar waren we snel klaar. Nog even koffie gedronken en toen op zoek gegaan naar een restaurantje voor het diner. Nou hadden wat gevonden, maar dat was dicht dus toen op zoek naar wat anders. Gelijk maar een reservering gemaakt voor s avonds, want het was donderdags steak avond, dus het kon wel druk worden. 's middags nog lekker bij de camper gezeten en toen naar Hope gereden voor het avond eten. Nou dat was erg lekker hoor, met zijn allen aan een steak gezeten. Maar veel klandizie was er niet....maar dat gaf niet, het eten was goed, de muziek was goed en aardige bediening. Op de campground nog heerlijk buiten gezeten bij het uitstekende kampvuur! Morgenochtend op weg naar Vancouver. Hopelijk vertrekt ons vliegtuig gewoon op tijd, door de overstromingen in Calgary worden vluchten nu geboekt via Vancouver, dus het zou kunnen zijn dat we met een andere maatschappij vliegen. Maar  dat merken we morgen wel. Nu nog even genieten van onze laatste avond in Canada. 

Reacties

de Meuzjes A long time ago

Je weet het er is een tijd van komen en een tijd van gaan.... Maar jullie hebben een super tijd daar gehad, toch? een heeeeeeeleee goede terugreis!!!!
de Meuzjes xx

Maud A long time ago

Goede reis terug, en alvast welkom in een koud en nat Nederland. Maar jullie kunnen wel lekker teren op je herinneringen. Groetjes, Maud

Aart A long time ago

En dan komt er straks een pracht van een fotoboek als tastbare herinnering. En dat is dan nog maar een schijntje van wat er allemaal in jullie hoofden zit!
Die verhalen zullen nog lang doorgaan. Wij wensen jullie een hele goede reis terug en duimen vast voor zon en lekker weer in Nederland.

Tineke A long time ago

Goede vlucht terug gewenst, ik heb geweldiggenoten van jullie avonturen!

Corrie en Arie A long time ago

Jammer dat de vakantie bijna voorbij is, maar jullie hebben het geweldig gehad,wij vonden het erg leuk om het lezen wat jullie allemaal meemaakten
Een goede reis terug
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!